20.2.16

Ariana Grande VIVA GLAM

Mac komt elk jaar met een collectie in samenwerking met een celeb, en dit jaar is dat niemand minder dan.... Ariana Grande! Waarschijnlijk weet iedereen dit al. Maar, zoals jullie weten ben ik een fan dus mij leek het heel erg leuk om deze producten uit te testen. Toen de lipstick op de mac site kwam, heb ik hem gelijk besteld! De lipglass heb ik in Amsterdam nog van mijn moeder gekregen! ♡


De huls(en) zien er zoals gewoonlijk weer prachtig uit. Bij de lipstick is het natuurlijk gewoon zwart, maar dit keer niet met zilver, maar met rood. En op de lipglass staat Ariana's handtekening.


De kleuren zijn prachtig! Je hebt een hele donkere lipstick, en een doorzichtige lipgloss met glitters er in. Eerst was ik niet zo enthousiast over de lipglass, vanwege foto's die ik had gezien. Maar zodra ik het in real life zag, in de douglas, was ik in love! Het is een hele natuurlijke lipgloss die je lippen gewoon net wat mooier maakt. (De lipglass blijft zo'n 3/4 uur zitten. Deze is 18,50)

De lipstick is heel erg donker, en heel erg mooi. Het is ook heel erg goed gepigmenteerd! Als je de kleur te donker vind, moet je met een tissue de kleur er een beetje afhalen, en zo heb je een soort van rood/paarsige kleur, die je wel dagelijks kan dragen (De lipstick blijft zo'n 5/6 uur zitten. De lipstick maakt je lippen redelijk droog, neem dus een lippenbalsem mee als je deze lipstick draagt. Deze is 19,50)


(De kleur lijkt heel erg donker op de foto, dat is het natuurlijk ook wel, maar door de foto is het nog donkerder geworden, sorry!)

Zou jij voor deze producten gaan?
Liefs ♡

2 opmerkingen

  1. The post is fantastic! I love it so much:)
    Have a great weekend!

    www.theprintedsea.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin