14.5.15

Current Faves May 2015

Het is echt een probleem geworden, mn inspiratie loze week is echt erg hoor. Ik heb geen inspiratie dus ik kijk op bloglovin en op blogs voor inspiratie {Door dit heb ik dus wel inspiratie voor een winactie, over ongeveer 2 weken! :D }  Ik kwam op het idee om wat favorieten te delen, hehe.



Mn flamingo lampjes van de xenos. Hoe cjoet? Voor 6,-


 Deze leuke inimini bathbombs van de HEMA ruiken zo lekker! Ik mn zus, en mn vader, hebben mn moeder een roze gegeven voor moederdag, maar mn vader en ik namen er gelijk nog 3 mee, omdat ze zo heerlijk ruiken! En dit voor 50 cent!


 Dit topje van de H&M is mn fave. Helaas heb ik er nog geen vest{je} bij, dus die moet ik echt een keer kopen, haha.  
 Yves Sain Laurent Lipstick 13-
Deze kleur is super mooi voor dit weer. He-le-maal in love!
Mn camera gaat ook steeds vaker mee naar leuke hotspots. Ik hoop dat ik binnenkort echt een leuke hotspot vind, die ik met jullie kan delen.

 Deze portable charger van de action heb ik altijd bij me. Wel moet ik leren hem vaker aan de lader te leggen, haha. 13,- action

Deze tas heb ik voor 35,- kunnen kopen bij de V&D, en hij blijft echt een must voor mij. Ik neem hem overal mee naartoe.


FAVE MUSIC


Elk liedje van Ariana







Elk liedje van Shawn









JB as long as you love me, omdat ik deze met een groepje zin









Wat is jou fave song+ Product?

1 opmerking

  1. Aah ja inspiratieloos ben ik gelukkig niet zo vaak, maar dat is echt vervelend haha. Dat topje van de h&m is echt heel leuk! Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin