12.5.15

You are beautiful


Mensen die deze post zien vragen zich af wat ik doe. Vandaag ga ik jullie wat anders vertellen. Geen review, geen personal post. Nee, ik kom jullie vertellen hoe goed jullie zijn.Iedereen zegt dat je arrogant ben als je je zelf leuk vind. Natuurlijk niet leuk leuk, maar als je jezelf goed vind, als je blij bent met jezelf. Dat vind ik niet, dat heet zelfverzekerd zijn. Persoonlijk vind ik het erg knap als je dat bent.

Laat anderen je niet onderuit halen, laat ze niet zeggen dat je niks bent. Want diegene die dat zeggen, zijn veel minder waard. Ze geven niet om mensen, en dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt, mensen. Die kunnen je steunen. Wij, mensen, bestaan deels ook omdat we elkaar moeten steunen. Niet neerhalen.

Een blog beginnen kan ook eng zijn voor mensen, ik herken het. Je vraagt je af wat mensen over je gaan zeggen. Zoals: 'Hé, heb je dat meisje van haar blog weer hoor.' Doen ze niet. Ze waarderen {de meesten} dat je deze stap hebt gezet.


Ik wil jullie gewoon vertellen dat jullie meer waard zijn dan mensen die je neerhalen, dat je mooi bent in je eigen manier. En alles dat uitmaakt, is wat je van jezelf vind.

8 opmerkingen

 1. Wat een goed artikel zeg! Mooi dat je er zo over denkt, helemaal waar! Ik zou over dat soort mensen die je onderuit halen ook vaker dit moeten denken ;) Dat geeft je meteen meer zelfvertrouwen. Echt, echt heel goed! Liefs, Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat onwijs lief zeg! Je hebt helemaal gelijk. Af en toe heb ik ook wel eens zo'n dip en dan zal ik dit nog eens lezen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat superlief dat je de tijd nam om zoiets lief te schrijven! Geeft me al snel een heel fijn gevoel! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen probleem! Ik ken het gevoel dat je je niet goed voelt, en ik wil dat graag voorkomen bij andere mensen! :)

   Verwijderen

© Valblogin