11.5.15

May 2015 Goals + April goals recapHet is alweer 11 mei, en ik heb nu pas mn goals. Im so sorry. Dat het 11 mei is, betekend ook dat ik nu 1 maand 14 ben. Yee, haha. Ik ga ook over 17 dagen naar het concert van niemand minder dan: MY QUEEN ARIANA GRANDE. Oke, ik ben echt fan, haha. Mn goals zijn een beetje anders, gedeeltelijk dan. In ieder geval, het duurde niet lang voor dat ik wist wat mn 4 goals voor mei waren.


 Dit is meer dan gelukt! Mn vrienden en familie hebben me echt de leukste tijd ever bezorgt, en ik heb veel felicitaties gekregen. Thank you all!
 Yay! Volgens mij is dit goed gelukt? Ik vind mn foto's stukken beter! Wat vind jij? {Echt na maanden struggelen met dit probleem}
 Weer gelukt, ik heb in 2015 nog geen maand zo veel met vrienden gedaan. Ik ben zo blij, haha.
Oké, fail. Maar ik doe nu elke dag {Bijna dan} een 5 min workout, en dit helpt echt met gezonder te worden. Maar de goal is niet echt gelukt, haha. Hoe durf ik deze goal te maken net wanneer ik zo veel leuke dingen zou gaan doen met vrienden, en gewoon in de maand wanneer ik jarig was, haha.


 Bij het concert van Ariana Grande zing ik waarschijnlijk zo hard mee, dat mn keel helemaal kapot is de volgende dag. En waarschijnlijk mn tranen ook, haha.
Dit is iets wat ik nu ook al probeer, zoveel mogelijk sporten in een week. Nu heb ik het 5 dagen in de vorige week gedaan, en ik hoop dat ik dat nu ook nog vol kan houden.

Ik zag laatst een filmpje van het youtube kanaal TIEN, en dat ging over vegetarisch eten.  { https://www.youtube.com/watch?v=ICC5gL0Bx_Y }
Nu wil ik dus vegetarier worden, maar natuurlijk wil ik eerst even kijken hoe het me bevalt. Vanaf vandaag ga ik het proberen. Ik eet nog wel vis.

Bij het concert van Ariana verkopen ze lichtgevende kattenoortjes, ik heb er nu al 3 paar, maar he, lichtgevende zijn toch wel super vet. Ze zijn een beetje duur, maar ik geef deze hele maand niks uit, voor mn kattenoortjes, hihi.


Wat is jou goal?

3 opmerkingen

 1. Wat leuk om je goals te lezen voor deze maand! Het zijn er best veel haha. Super goed dat je elke dag een 5 min. workout doet. Welke oefeningen doe je dan? xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je geen vlees eet maar wel vis ben je volgens mij pescotarier (;
  Verder, leuke blog, succes!

  Groetjes, cozypillowsandhottea.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin