9.5.15

10 Facts About Me #4


De laatste tijd heb ik heel erg op wat dingen gelet, met O.A. feiten over mezelf. Er zijn me wat dingen opgevallen, en ik dacht dat het daarom ook tijd was om jullie te laten weten wat echt rare dingen over mij zijn. {Klopt die zin? Haha}

1. Ik heb al-tijd 1 sok binnenstebuiten, echt heel eng. 

2. Ik ben dus echt super blij met mn nieuwe tas {Heb ik sinds 27 april, details ;)  }  Ik neem dat ding bijna overal mee naartoe!


3. Wéer een verslaving, ijskoffie. Dit is echt niet normaal meer hoor, haha. {recept volgt}

4. Als je me volgt op instagram, weet je dat ik de laatste tijd heel erg bezig ben met rare foto's maken. Met O.A. deze:


5. Ik ben fan van shawn mendes, zijn stem is zooooo mooi!

6. Ik doe echt heel erg mn best om lekker bruin te worden deze zomer. Ik lig nu steeds vaker in de zon, omdat ik echt bruin wil worden, hihi.

7. Mijn stopwoordje is zegmaar. Dan heb ik een gesprek van 5 min en zeg ik wel 6x zegmaar, ofzo, haha.

8. Als iemand iets doet waar ik niet tegen kan, zeg ik het meestal ook gewoon eerlijk. 

9. Ik blog al sinds groep 7 of groep 8. Een vriendin en ik gingen samen een blog aan maken op blogger. Hij bestaat nog steeds, maar ik heb geen idee hoe het blog nou heet. Het ergste is, is dat we niet verder kwamen dan een lelijke lay-out en 1 of 2 posts.

10. Ken je dat, dat als je een beste vriendin hebt, en dat je dan alles met diegene doet? Nouja, niet alles. Maar bijna alles? Ik heb het met Anne. Dit klinkt zo raar, maar langzamerhand begint ze dus als familie te voelen. En srsly, dit keer meen ik het echt. Haha!3 opmerkingen

  1. Leuke feitjes! Super grappig hoe je die foto's bewerkt! Met werk programma, of app doe je dat? Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die foto met die kat is zo leuk! Echt geweldig haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waaah, ik heb het ook het stopwoordje ' zeg maar '. MIjn Nederlands leraar zei het zelfs tijdens een beoordeling :) Ik blog ook al sinds groep acht en punt 10 is ook heel herkenbaar. Best wel een paar dingetjes gemeenschappelijk dus.

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin