16.5.15

Bekogeld Met Takken


Dus, gister werden Anne, Jessica, en ik bekogeld met takken. We hadden echt de slappe lach. Jessica trilde van woede. {meer over dit verhaal lees je verder in de post}. Dus, gister gingen we heerlijk oreo cheescake maken, blauwe 7up, en nog meer. We hebben ook outfit foto's gemaakt. :)Ik sta hier als een zandzak, haha.
Raarste lach ever

We waren even aan het lopen om polaroids te maken, en foto's te maken voor mn blog, en gewoon voor de lol. In eens komt er een iemand langs, {uit groep 7 of 8} en we schieten een beetje in de lach omdat diegene zo boos keek. Toen ging het van boos kijken al snel naar "KUN JE HET ZIEN?" diegene dacht dus dat we naar diegene keken, maar het was andersom. Toen vroegen wij dus: Kunnen we beter vragen aan jullie. {er was ondertussen al weer iemand anders bijgekomen, ook uit groep 7 of 8} Toen riepen ze nog wat maar we hoorden meer dan de helft niet, we liepen gewoon richting de speeltuin. Ze liepen achter ons aan en gingen met takken op het hek slaan en riepen: TIK TAK TIK TAK. We zeiden tegen elkaar: Niet reageren, dan vinden ze het niet meer leuk. En ze zetten zichzelf voor schut. Wij gingen dus even zitten, en praten. Maar ze bleven doorgaan. Toen riepen ze: JULLIE DURVEN ER NIET MEER UIT HE? Toen gingen we er uit, en we moesten langs ze. Een van hun sloeg tegen jessica aan met hun stok {wel zacht hoor} En toen kwam ze master actie, jessica brak de stok. Ze begonnen te gooien en vervelende dingen te zeggen over Anne. Want ze weten wie Anne is. Toen durfden ze niet meer verder. We hebben nog gelachen hoe kinderachtig dit was, haha.


Toen moest Jessica naar huis dus gingen Anne en ik met dr mee naar het station. Daarna gingen we foto's maken met party poppers, haha.Schoenen- AllStar
Jasje- Outfitters Nation
Broek- Outfitters Nation
Topje- H&M

3 opmerkingen

  1. Ah leuke outfit en mooie foto's! En inderdaad, wat kinderachtig haha. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De eerste en laatste foto's zijn zo mooi! Altijd irritant zulke kinderen... Maar goed, verder klinkt het als een leuke dag (hmm oreo cheescake!).
    Liefs, Evelijn

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin