27.4.15

Spam Je Blog #5


Een beetje slecht, dat ik een post doe met een foto van koffie met slagroom, terwijl ik nu heel veel sport, haha. Achja, je kan je blog spammen. Want ik persoonlijk leuk vind, want zo ontdek ik heel veel nieuwe/leuke blogs. En ik wil graag over een week een post maken waar in ik 4 posts van lezers neerzet. Comment dus bij je 'spam', ook je leukste post!



Heel veel liefs, Val
{Fijne koningsdag!}

SOTD


See you again

3 opmerkingen

  1. Hi! Leuk dat we weer mogen spammen! Mijn nieuwe blog heet: www.lifebyfenn.blogspot.nl. Ik heb nog niet heel veel posts, dus doe ik maar de laatste: http://lifebyfenn.blogspot.nl/2015/04/music-is-my-escape.html. Liefs, Fenna.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat we weer mogen spammen! Ik blog op www.raindropsxx.blogspot.nl over lifestyle, inspiratie artikelen en eigenlijk alles wat ik leuk vind! Ik ben nu aantal maandjes actief bezig en vind het onwijs leuk, maar heb ook best veel bewondering voor jou dat jij zo vaak een post online zet! (Hoe doe je dat toch ? Idee voor een nieuw artikel ? :) ) Haha. Ik weet niet echt wat ik mijn leukste post vind dus dan zeg ik maar mijn Ringenstash. Omdat ik het gewoon leuk vond om dat te laten zien . http://raindropsxx.blogspot.nl/2015/03/mijn-ringenstash.html
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm, nu heb ik zin in chocolade melk met slagroom... Maaar ik heb ook een blog: evelifestyle.weebly.com! Ik blog vooral over DIY's, fashion en fotografie. Mijn favoriete post is denk ik deze: http://evelifestyle.weebly.com/blog/diy-lippen-portemonneetje. Al best een oude post, maar misschien wel mijn favoriete! Liefs, Evelijn (je blog is echt heel mooi en strak *-*)

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin