29.4.15

Cinderella Blush & Highlighter

Gister zag ik op social media heel veel post voor bij komen over dat de oh zo mooie essence collectie in de winkel lag. Ik nam gelijk contact op met kruidvat, en ze zeiden dat de collectie ook in mijn plaats was. Anouk & ik fietste zo snel mogelijk naar de winkel, en renden naar het essence schap. Daar stonden we dan, voor de cinderella collectie. We kochten alle 2 een blush en een highlighter. En nu is alles uitverkocht, wow!
BLUSH:
How Cute? Ik vind deze verpakking echt te leuk. Het is van karton gemaakt, maar voelt echt super grappig aan. Het doosje is wel veel kleiner dan ik dacht, maar het blijft echt super leuk! Als je hem dicht doet, merk je dat het doosje werkt met magneten. Je kan de magneten ook zien zitten.
De kleur lijkt vel oranje, maar zodra je het swactht {wow, wat een woord, haha} ben je verliefd. De kleur is niet zo vel als je denkt.
Hier lijkt het dan weer super roze, maar dat is het niet als je het op je wangen hebt. Een super leuk kleurtje!

Now it's time for ma fave van de hele collectie {lekker mengelmoesje met al die talen door elkaar, pfoeh} Hoe mooi is deze highlighter. Ik heb al die tijd gewacht voor deze highlighter. Kunnen we even kijken naar deze luxe verpakking. Alweer goed, essence word steeds beter als je het mij vraagt.


Die bloemetjes. {Roosjes?}. Ik ben echt he-le-maal in love. De lichtroze kleur, de roosjes. En het doorzichtige doosje waardoor je ziet wat er in zit. Zo weet iedereen dat deze highlighter flawless is.

De glans is heel erg mooi. Ook natuurlijk {als je het uitsmeert dan, haha} En het is echt een mooie glans, niet zo'n fake make-up glans.


Ik ben super blij met deze producten van Essence, en ze werken super goed. Zeker om aan te raden!

Zou jij deze producten kopen?Kruidvat/Trekpleister 3,39

4 opmerkingen

 1. Hele mooie foto's! De highlighter vind ik mooier (en chiquer verpakt), dus als ik 'm tegen kom koop ik die zeker. Liefs, Evelijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik vind de producten er goed uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie producten! Ik ga ook nog even wat scoren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten! In onze Kruidvat winkel was de Cinderella collectie er nog niet, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin