30.4.15

What's In My Purse? + New Bag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iets meer dan een week geleden liet ik jullie zien wat er allemaal in mn schooltas zat. School is echt niet het leukste, dus dacht ik: 'He, laten we eens wat leuks laten zien. Zoals wat er altijd in mn tas zit als ik ga shoppen of als ik met vriendinnen ga afspreken.' En een dag later kocht ik ook nog eens een nieuwe tas. 2 in 1 dus. Hier zitten dus andere dingen in dan in mn school tas.
MAKE-UP
Dit is is gewoon het zelfde als in mn what's in my school bag. Daar veranderd niet zo veel aan, haha.


Mobiel + Portable Charger+ Oordopjes 
KAUWGOM
Dit is zoooo handig voor als ik een vieze smaak in mn mond heb. Maar het is niet zo handig voor als ik met mensen ben die mn kauwgom stelen. Haha.

 Home Sweet Home
Sleutels, altijd handig, haha
SUNGLASSES
Ik draag deze steeds meer bij me, omdat de zon steeds meer schijnt. En ik ben helemaal in love, haha.


WALLET
Dit is handig als ik naar de stad ga, maar de laatste tijd sleep ik m overal mee naartoe. {Voor als ik honger heb, ik eet veel, hehe}


Ondertussen het maken van de foto's, keek ik met Zara naar Yes Man. Jim Carrey heeft echt de beste films, ik ga altijd stuk, haha.
 NEW BAG
Ik zoek al een paar maanden naar een nieuwe tas. En ik had er al en op het oog bij de V&D. Nu ik de kans had, kocht ik hem ook gelijk!  35,- V&D.
Wat vind jij van mn nieuwe tas? En wat is een must have voor in jou tas?


4 opmerkingen

  1. De tas is echt heel leuk, ik zou hem waarschijnlijk ook niet kunnen laten liggen! Mmm, ik heb standaard mijn portemonnee in mijn tas. Ik haat het om naar de stad te gaan en mijn portemonnee vergeten te zijn! Liefs Fenna (lifebyfenn.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je tas is echt leuk! Mijn musthave is denk ik m'n telefoon -> in mn tas..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je tas echt super leuk! Ik zoek al een poosje naar zo'n soort tas. Dit soort artikelen vind ik ook altijd heel leuk om te lezen. Waar heb je die zonnebril vandaan? Die is ook erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin