2.5.15

action flashtatoo's


Dit jaar is een van de trends de flash tattoo's, en ik heb nu ook 5 velletjes. Ik voel me een beetje schuldig. Ik heb maar 6 euro besteed {4,- aan 1 velletje van de sting, en 2,- aan 4 velletjes van de action} De sting is veel duurder dan de action. Maar het is ook een kleding winkel, haha. Een tijdje geleden liet ik jullie zien wat ik van de flashtattoos van de sting vond, en vandaag ga ik de goedkope variant laten zien.De verpakking ziet er een heel stuk cheaper uit, dan die van de sting. De verpakking noem ik dan ook action achtig.De tattoos zien er op het velletje wel mooi uit! Ik wou het liefs er al meer dan 5 dragen, maar dat is ook gekkenwerk, haha.

 Hoe doe je ze op?

1.  je knipt er een uit.

 2. Je haalt het doorzichtige velletje van de tattoo af, en legt hem op je huid. Dan maakt je het nat en voila, perfect!


Ik heb hem bij mn enkel geplakt. Mn enkel lijkt super rimpelig hier, haha. Hij bleef 2 uur goed zitten, en ging er daarna al weer af. Maar dat komt omdat mn vel bij mn enkel veel beweegt. Ik heb hem nu ergens bij mn nek, en daar blijft hij wel lang zitten, omdat het vel daar niet zo veel beweegt.


1,- Voor 2 Velletjes bij de Action.

1 opmerking

  1. Dat ziet er echt super leuk uit! Ik ga zeker eens zoeken in de Action naar deze tatoo's. Wel jammer dat hij zo snel van je enkel afging, want dat vind ik echt een hele leuke plek :)

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin