26.4.15

The Instagram Tag

Yeey, inspiratieloze Valérie is er weer hoor. Mn inspiratie niveau gaat weer eens omlaag. Dus vond ik het een goed idee om even mn camera te pakken, foto's te maken. {dit keer voor de instagram tag}, een kopje thee te maken. En een post te schrijven. Altijd met dit soort momenten, vind ik typen moeilijk. Heel erg raar. Maarja, ik vind het weer eens tijd voor een tag.

mijn INSTAGRAM: @ valblogin.nl  WAT is je allerlaats geplaatste foto op INSTAGRAM?


 Deze foto van Anne en mij. We hadden een feestje en konden het niet laten om dus samen een foto te maken. :)

WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE POSTTE OP INSTAGRAM? #TBT


Mijn 1e instagram foto was ergens in de zomer van 2012 volgens mij. Ik had mn ipod net, en iemand uit mn familie vertelde me over instagram. Ik was toen een van de weinige uit mn plaats met instagram. Wat eigenlijk best wel dom was, want ik was dus loner. Gelukkig kwamen het volgende schooljaar meer mensen met instagram. En nu heeft heel de wereld het, super grappig! Mn 1e foto is al een jaar geleden verwijderd. Ik wou beginnen met een feed, en heb al mn oude foto's verwijderd. Zonder grappen, dat waren er meer dan 350!

WAT IS JE ALLERLEUKSTE FOTO OP INSTAGRAM WAAR JE ZELF OP STAAT?


Zoals jullie weten blog ik anoniem, dus ben ik ook anoniem op instagram. Dit vind ik persoonlijk de leukste foto, want het doet me echt denken aan de zomer. En ik ben echt toe aan de zomer.

VAN WELKE INSTAGRAMFOTO KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?


Van deze foto, ik had vrijdag een feestje, en het was super gezellig. Onder deze foto had ik dit neergezet: 
And were watching chuckie. IM SCARED

En ik was ook scared. Ik ga die film niet meer kijken. Maar toch was het echt een leuke avond, en wil ik die avond nog wel een keer beleven. Alleen dan zonder een horror ;).
WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2014 OP INSTAGRAM HEBT GEZET?


Dit was in 2015, want in 2014 heb ik misschien wel food foto's gemaakt. Maar verwijderd, haha. Dit was met pasen, en de donut was heerlijk.

WELKE FOTO KREEG DE MEESTE LIKES?


Deze foto had ik gemaakt toen ik het 1e uur vrij had. Ik ging mn haar krullen, en dus even een foto maken. Ik had niet verwacht dat deze 220 likes zou krijgen. Can we make it 250 likes?


WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?


Helaas is mijn huisdier al weer een halfjaar weg, omdat mn moeder allergisch werd. Ik mis hem echt heel erg. Een van de redenen waarom ik de foto's van mn geliefde kat Joehoe niet meer op instagram heb, is omdat ik hem echt heel erg mis, en telkens als ik op instagram zou kijken, zou mn hart voor de 10000 keer in 1 miljoen stukjes vliegen. Je raakt echt gehecht aan dieren.WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIK JIJ HET MEEST?


Ik bewerk mn foto's via mn computer. Instagram heeft naar mijn mening geen mooie filters.


WAT IS JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAG OP INSTAGRAM?


De #bloggers tags. Ik gebruik ze niet altijd.


 WIE IS JOU FAVE INSTAGRAMMER, EN HOE HEET JIJ OP INSTAGRAM?Sotd


Ariana grande- pink champagne3 opmerkingen

 1. Deze tag kende ik nog niet, maar ik vind hem erg leuk! Je maakt altijd hele mooie foto's en ga je zeker volgen op instagram. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Ik had nog een vraag: ik weet niet of het aan mij ligt, maar jij blogt toch helemaal niet anoniem? Ik snap als je dit een rare vraag vindt en hem niet wil beantwoorden, maar ik ben wel benieuwd wat het nou precies betekent om anoniem te bloggen (en op instagram)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je vraag helemaal! Ik bedoel met anoniem bloggen dat ik niet met mijn gezicht op internet sta. Liefs,xx

   Verwijderen

© Valblogin