24.4.15

Ja, ik wil fotograaf worden |Val #5

Er is een hoop gebeurd in de afgelopen tijd. Ik heb ontdekt dat ik fotograferen nog leuker vind dan ooit. En dat ik creatiever ben dan ik had gedacht. Ook is er bij mij op school een hele boel gebeurd. Ik ben vrolijker, en ook weer niet. Maar, toch wel 80% vrolijker hoor! Ik heb dus een paar fotoshoots gedaan, en ik kan het niet laten om met jullie te delen wat ik graag doe. Ik wil dan ook heel erg graag fotoshoots doen met mensen, als bijbaantje. Zo kan ik sparen voor een lay-out, en nog meer dingen voor mn {hopelijk} toekomstige baan.So, Lets start of with some pictures of ma models < 3  ;)

Yasmina:


Anne:
Dit zijn natuurlijk niet alle foto's. Maar wel een paar van de leukste. Zoals je misschien wel merkt hou ik van B&W foto's. Ik heb ze ofcourse wel bewerkt. Maar dat hoort er ook bij. ;)

Ik zit er dus ook aan te denken om echt fotograaf te worden. Deze foto's zijn misschien niet zo professioneel als echte fotograven. Maar ik vind het wel erg leuk om te doen. Ik moet nog nadenken over prijzen, maar ik weet wel dat allen onder de 5,- word. Dus lekker cheap!
Zou jij een fotoshoot willen? Mail me dan! Misschien kunnen we dan wat afspreken.
-----------------------------------------------
SOTD

Cameron Dallas- She Bad

7 opmerkingen

 1. Super leuk! En ook super mooie foto's! En het zou super leuk zijn om een fotoshoot te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! En ook super mooie foto's! En het zou super leuk zijn om een fotoshoot te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je foto's zijn echt mooi! Ik denk dat je later wel een goede fotograaf zult worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je maakt hele mooie foto's! Het lijkt mij ook heel leuk om geld te verdienen met fotografie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie foto's! Ik heb er alle vertrouwen in dat jij later een goede en professionele fotograaf zult worden, als ik de foto's zo bekijk ben je dat nu al, hihi! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je zo zeker weet wat je wilt worden! Ik vind dat je echt hele mooie foto's maakt! Welke camera gebruik jij? xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin