3.12.15

Hello December

Santa tell me, if you're really there
Don't make me fall in love again if he won't be here next year. Sinds 1 november zing ik dit al volop. Maar, het is nu eindelijk december. Mijn fave maand. Mijn hele kamer is al in kerst sfeer en ik heb zelfs al een kerstboom staan, het is nog niet eens sinterklaas geweest. Ik plaats al een aantal kerst instagram foto's en ik deel mijn kerst excitement met iedereen om me heen. {Zo hebben heel veel van mijn vrienden mijn oh-zo-leuke rendier sloffen gezien}. Mijn excitement voor kerst is dus al aan de gang sinds november, dus, nobody knows how happy I am at the moment.


Als je het aan mij zou liggen, zouden alle scholen al klaar zijn voor het jaar op 1 december. De toetsen stromen binnen en we hebben na deze week nog maar 2 weken te gaan. 2 weken en nog 8 toetsen. Hoe ga ik dit overleven? Nobody knows. Ik moet echt gaan knallen deze weken, als ik door wil gaan naar havo 4. Maar, gelukkig is het na die 2 drukke weken: Vakantie.
Gelukkig vliegen deze weken super snel voorbij. Voor dat we het überhaupt doorhebben is het al kerst 2 seconden later is het 2016.
Ik heb nog geen een jaar zo veel verlang naar kerst. Kerst is echt een van mijn fave tijden van het hele jaar. Het is gezellig en youtube slaat weer op hol vanwege vlogmas, wat ik trouwens super leuk vind. Wie zijn jou favoriete 'vlogmas' vloggers? {Die van mij Alisha Marie, Adelaine Morin, en Eva utowski> My life as eva}Zoals je misschien wel merkt; mijn hoofd zit vol met dingen die ik graag zou willen delen, over kerst en gewoon, december. De gezellige sfeer en de leuke filmpjes etc. Maar dat is niet het enige wat ik graag zou willen delen; ik ga ook mijn fave kerst muziek met jullie delen.Santa baby - Ariana Grande ft. Liz Gillies
Underneath the tree - Kelly Clarkson 
All I Want For Christmas Is You (Extra Festive) - Mariah Carey
Winter Wonderland/Don't Worry Be Happy - Pentatonix ft. Tori Kelly 
Snow In California - Ariana Grande
All I Want For Christmas Is You - Fifth Harmony
Santa Tell Me - Ariana Grande
Someday At Christmas - Justin Bieber
I Don't Wanna Be Alone For Christmas - Ariana Grande
Last Christmas - Ariana Grande 
Misletoe - Justin Bieber
Love Is Everything - Ariana Grande 
All I Want For Christmas Is You (Extra Festive) - Justin Bieber ft. Mariah Carey
Santa Claus Is Coming To Town - Ariana Grande ft. Micheal Bublé LIVE
Have Yourself A Merry Little Christmas - Ariana Grande

Als je me volgt op instagram heb je deze pyama en sloffen al vaker langs zien komen. Ik ben verslaafd. Ik wil al een hele tijd een hele leuke kerst ootd, en hier is ie dan. Al is het een pyama, ik leef hier in. 

Sorry voor deze rommelige post. Er waren gewoon dingen die ik even kwijt moest. 

Wat zijn jou fave kerstliedjes?

2 opmerkingen

  1. Ik ben echt dol op alles wat met kerst te maken heeft. Die sloffen zijn zo ontzettend gaaf!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yes! Iemand die haar favoriete kerstliedjes deelt! Nu kan ik weer urenlang luisteren zonder dat het elke keer hetzelfde liedje is :)

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin