28.11.15

Winter Essentials


Ondanks ik binnen zit heb ik het nog steeds koud. Ik rill een beetje en wil het liefst in mijn bed kruipen en slapen. Helaas gaat dat niet want school bestaat ook nog, en natuurlijk moet ik leren. Maar, ik heb wel een aantal manieren om deze kou/winter door te komen! Wil je weten hoe? Lees dan gauw verder.Deze handwarmer van de xenos is bae. Je klikt op het metalen plaatje en het hartje word helemaal warm. Heerlijk voor als je bijvoorbeeld in de kou naar school moet fietsen. Deze kan je ook gemakkelijk ik je handschoen stoppen.
Candy canes zijn een van mn fave snoepjes. I loooooooveeee it! Niet dat dit snoepje zelf je warmer maakt, maar daar is wel een manier voor! Stop een candy cane in je warme chocolade melk of koffie, heerlijk! Zo krijg je echt een kerst vibe {vergeet geen mini marshmellows en slagroom}


Kaarsen, heerlijk in de winter. Helemaal geurkaarsen. Ik vind het zo lekker als mijn kamer een lekker geurtje heeft en dat het gezellig is!

Ik weet bijna wel zeker dat dit een soort van pumpkin spice smaak heeft. Al bevat het minder kruiden, vind ik het toch wat van pumpkin spice latte weg hebben, de common white girl koffie. Je kan anijs in warme melk en in gewone koffie doen, maar als je het voor het eerst drinkt, raad ik je aan om het in warme melk te proberen. Ik heb het ook geprobeerd met slagroom, dat maakt het zelfs nog lekkerder!

Wat zijn jou winter essentials?

3 opmerkingen

  1. Die handverwarmer heb ik ook echt nodig! Aangezien mijn vingers deze week al bevroren. Thee, dikke truien, pindakaas,... mijn Essentials haha. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had vroeger ook van die handverwarmers. Echt heerlijk om die in je handschoenen te stoppen!

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin