23.11.15

Sunday's Lunch

Oh sunday, thanks dat je bestaat. Ondanks dat ik op zondag huiswerk moet maken, vind ik het de fijnste dag van de week. Ik kan rustig wakker worden, en kalm aan doen. Helaas moet ik ook huiswerk maken en leren, maar als dat eenmaal af is, kan ik lekker 'chillen' en bloggen.
Toen ik klaar was met wiskunde, leek het me een goed idee om lekker beneden te zitten. Mijn vader maakte heerlijke tosti's voor ons, en een lekker kopje chocolade melk. Het voelt zo goed/gezellig om met je hele gezin beneden te zitten. Ik zit vaak boven, en dat geef ik ook gewoon toe, en daarom ga ik de laatste tijd meer naar beneden toe.
Een half jaar geleden had ik jullie verteld dat mijn ideeën op waren maar dat er weer nieuwe ideeën 'groeiden' in mijn hoofd. Ik dat half jaar heb ik dat vaak gezegd, maar er is eigenlijk nooit wat van gekomen. Nu ik eindelijk 'goed' kan plannen, denk ik dat daar zeker veranderingen in gaan komen. Ik neem al weer veel de tijd voor foto's en ook voor posts. Ik weet zeker dat valblogin 2016 goed in kan gaan.

11 december hebben wij op school gala, en vrijdag avond was ik aan het slenteren door de stad naar een leuke jurk en hakken. Helaas had ik weer een probleem; ik vond leuke hakken maar de enige maar die er niet was, was die van mij. Gelukkig heb ik wel een jurk kunnen vinden waar ik dan ook heel erg blij mee ben. Ik denk dat ik jullie 11/12/13 december meer kan vertellen over deze jurk en over mijn outfit. Ik heb er echt heel veel zin in en ik kan niet wachten om te zien hoe leuk iedereen er uit ziet!

Heb jij een leuk weekend gehad?

1 opmerking

  1. Wat leuk dat jullie een gala hebben op school! Ik heb mijn jurkje al gevonden, nu nog bijpassende schoenen. Dat is ook altijd een hele zoektocht. Ik ben super benieuwd naar je outfit!

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin