19.12.15

December Tag


Gister was ik in de mood om te fotograferen, luckily, ging ik afspreken met de oh-zo-coole Zara. We hebben, heel veel foto's gemaakt, in de kerstfeer, terwijl we kei hard kerst muziek aan hadden. We hebben veel gelachen, niet alleen om onze kerstmutsen en rendiergeweien, maar ook omdat het moeilijk is om spontaan te lachen voor een foto. Gelukkig zijn alle foto's nog best wel goed gelukt ,deze ga ik later delen. Maar, om al vast een beetje van deze foto's te laten zien, deel ik vandaag de december tag met jullie! (met foto's er bij ; ) }WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN DE MAAND DECEMBER?
De gezelligheid. Zelfs op school is het dan gezellig. In mijn klas zijn er jongens die altijd 'All I Want For Christmas Is You' zingen, en in het scheikunde lokaal hangen kerstlichtjes en er staan kaarsjes. Alles word gewoon veel gezelliger, niet alleen school, maar de muziek, de huizen, mijn eigen kamer.


WAT IS JOUW FAVORIETE PARFUM OM MET DE FEESTDAGEN TE DRAGEN?
Ik heb maar een parfum die ik draag; Ari by Ariana Grande. Ik ben verslaafd en heb nu zelfs al weer de 100ML. Ik krijg er maar niet genoeg van!

WAT IS JE FAVORIETE WINTERDRANKJE?
Warme chocolade melk, of anijs melk!

WAT IS JE FAVORIETE KERSTFILM?
Elf, hands down. Ik heb hem in de afgelopen 2 weken wel 3 keer gezien. Ik blijf het gewoon een leuke film vinden en hij blijft ook grappig!


WELK SOORT SNOEP EET JIJ HET MEEST ROND DEZE TIJD?
Ik heb heerlijke koekjes van de hema! Het zijn geen snoepjes iknow, maar deze koekjes zijn echt heel erg lekker voor de kerst.

WAT IS JE ULTIEME KERSTLOOK?
Eyeliner, en donkere lippen. Ik draag dit de laatste tijd steeds vaker, en ik vind het erg leuk! Ik had niet verwacht dat dit zo 'leuk' zou staan.

WAT IS JE FAVORIETE KERSTNUMMER?
Ariana heeft vrijdag een nieuwe EP uitgebracht {Na de fans even helemaal gek te maken door alle snippets, wow, gotta be honest: ik draaide wel even door} 
Winter things en True love zijn mijn faves, maar de andere staan ook al de hele tijd op repeat!
Ook Santa tell me, en haar christmas kisses album blijven mijn faves! Wil je meer van mijn fave liedjes weten? Klik dan hier

WAT ZIJN JE GOEDE VOORNEMENS VOOR 2016?
Mezelf blijven, en doen wat ik graag doe!
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Dayum, kerst maakt me niet normaal excited! Gister was dan ook zeker een hele leuke dag! Wat vind jij zo leuk aan december?2 opmerkingen

  1. Wat zijn het leuke fototjes geworden! Zo viberig en christmassy. Lov it! Ik ben nu ook heerlijk kerstmuziek aan het draaien. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind december ook echt zo'n leuke maand! :)

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin