21.10.15

Current Faves

Goodmorning! He is al een tijdje geleden dat ik een favorites post heb geschreven, en ik heb de laatste tijd best wel veel dingen ontdekt, dus ik dacht dat het wel weer eens tijd werd om mijn favorieten te delen met jullie!


Ari by Ariana Grande Fragrance & Ari by Ariana Grande Hairmist
De meesten van jullie weten al dat ik een grote fan ben van Ariana Grande. En toen ik er achter kwam dat ze een geurtje zou maken, werd ik helemaal blij. Na ongeveer een half jaar wachten was het geurtje dan ook eindelijk uit en heb ik het gekocht zodra het uit was in de EU. En ik ben er nog steeds zooooo blij mee! Ik heb sinds een week ook de hairmist en ik kan niet stoppen met het in mn haar te spuiten!

Mac FIX+ {review komt nog!}
Sinds een paar weken heb ik deze mac FIX+ spray, en ik ben er erg tevreden over! Mac vind ik sowieso een heel erg fijn merk, dus ik koop liever een mac spray dan een essence {essence is niet echt goed voor mijn huid, sommige producten dan} al heeft essence niet zo'n spray, haha.
Deze spray zit nu ook in mijn everyday makeup routine! {Hier komt binnenkort ook weer een post van}

I love deze essence concealer {aan de rechter kant}
Je hebt maar een klein beetje nodig, en het is maar 2,-. Hele goede kwaliteit voor zo'n kleine prijs!

Justins nieuwe album komt 13 november uit, en ik heb het al ge-pre-orderd. Je krijgt dan niet alleen een liedje met ariana, maar je krijgt het album zodra het uit is. What do you mean staat al op mijn mobiel omdat je die al kan kopen, dus die staat er al op! Vrijdag komt Sorry uit en die moet als het goed is ook op mijn mobiel komen te staan zonder dat ik er zelf aanzit!Ik heb lichtjes bij mijn bed hangen, van de hema en van de action. Het staat zo leuk! Het geeft echt een fijne sfeer aan mn kamer.

Wat zijn jou faves?

Loads of love,
Valérie

4 opmerkingen

 1. Lampjes bij je bed zijn zo leuk haha. Ik ben nog steeds zo benieuwd naar Ariana's parfum, heb het nog steeds niet kunnen ruiken of iets... Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WHAT DO YOU mean, zoveel Lov voor dat liedje! (; Ik houd ooknwcht van de sfeer van lichtjes, zo gezellig. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik ben echt benieuwd naar het nummer Sorry en sowieso het hele album :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Ik ben dol op lekkere parfum in mijn haar :)

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin