22.10.15

Caseapp Phone Case

Een nieuw hoesje voor je telefoon geeft altijd een leuk gevoel, je telefoon ziet er weer super leuk uit en het beschermd je telefoon. Maar, wat is er nou leuker dan zelf een hoejse te ontwerpen? In samenwerking met caseapp heb ik mijn eigen hoesje kunnen ontwerpen, en ik ben er heel erg blij mee! In deze post ga ik van alles vertellen over deze leuke site en mijn leuke hoesje!


Zoals jullie weten ben ik fan van Ariana Grande, en heb ik een blog { ; ) }, dus leek het me een leuk idee om daar een mix van de maken! Na even bezig te zijn met het ontwerpen van dit design, keek ik natuurlijk even of het leuk zou staan op een hoesje. En dat deed het. Dus, daarom ben ik voor dit design gegaan, en ik ben er heel erg blij mee!


Ik had niet verwacht dat ik het pakketje zo snel binnen zou krijgen! Vorige zondag had ik het hoesje besteld, en woensdag kreeg ik het al binnen. Ik zat te eten, en in eens kwam mijn moeder aanlopen met een leuk pakketje! Aan de buitenkant en de grootte kon ik al zien dat het van caseapp was, dus ik at mijn eten snel op, en rende naar boven, pakte mijn camera, en begon met foto's te maken. 
Het hoesje zit mooi om mijn telefoon heen, en beschermd mijn telefoon goed! De randen zijn wat hoger+dikker waardoor het scherm niet kapot gaan als ik mijn telefoon op tafel leg of laat vallen.  Op de een of andere manier lijkt de kant van het scherm nu op een iPhone 6, ziet er erg leuk uit!


Ik ben heel erg tevreden over dit hoesje! Het is een stevig hoesje van goeie kwaliteit, maar dat moet ook wel van dat geld! Een hoesje is 29,-, maar ik heb een kortingscode voor jullie!; VALCASE20

Ook mag ik nog een winactie doen met caseapp, en die komt ook zo snel mogelijk online, stay tuned

Loads of love,
Valérie


Dit artikel is in samenwerking met caseapp. 

3 opmerkingen

  1. Ah leuk gemaakt! Veel origineler dan gewoon een simpele foto of print. De schermkant lijkt inderdaad op een iPhone 6 zo haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk! Jammer dat ze voor mijn telefoon geen hoesjes verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt super leuk dat je je eigen hoesje kan ontwerpen en die foto van Ariana Grande is echt tof! Ga ik zeker nog een keertje gebruik van maken.

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin