25.10.15

Fallblogin - Outfit

Ik doe mijn ogen open en ik zie niks. Terwijl ik mijn mobiel pak, probeer ik met mijn wazige ogen te zien hoe laat het is. 06:13. Rollend met mijn ogen leg ik mijn mobiel weer terug en probeer ik lekker te liggen. Het lukt me niet om lekker te liggen. Na minuten rollen lag ik eindelijk weer lekker en viel ik in slaap. 5 uur later hoor ik iemand van de trap af lopen en zie ik mijn deur open gaan, 'Val, zullen we zo gaan ontbijten?' hoor ik mijn zus zeggen.
Ik had niet door dat het al 11 uur was en ondanks dat ik in de vroege ochtend niet goed meer kon slapen, heb ik toch nog een paar uur lang liggen te slapen. Kreunend pak ik mijn vest en loop ik de trap af, richting de keuken, die we trouwens ook nieuw hebben.   Terwijl ik mijn brood smeer voel ik me in eens heel erg misselijk, te misselijk. Terwijl ik kruipend de woonkamer in ga, hoop ik dat ik niet flauw ga vallen. Daar lig ik dan, op de koude grond. Het rare was, was dat ik me na 1 minuutje ook weer in eens goed voelde. Apart. Kruipend ga ik naar de bank en eet ik het broodje op wat mijn zus nog voor me heeft 'afgemaakt'. We kijken naar once upon a time en dan is het tijd om me klaar te maken.


Rond een uur of 1 kwam Anne. We keken wat youtube filmpjes, aten wat, en we liepen naar buiten, gewapend met onze geliefde camera's. Genietend van het herfst weer lopen we door de knisperende bladeren, maken we mooie plaatjes van de herfst bladeren, en niet te vergeten; we maken outfit foto's.
Voor dat Anne en ik de deur uit liepen, moest ik nog een jas vinden. Ik kon geen leuke tumblr achtige vinden, totdat mijn moeder met het goeie idee kwam om een van mijn zus jassen te stelen. Deze heeft ze nog nooit aan gehad, en ik heb geen idee waarom. Het is lekker cozy en de capuchon is lekker warm. De kleur vind ik prachtig en past bij veel outfits.


Ik hou er van om foto's te maken in de herfst. Helemaal als ze een beetje tumblr-achtig worden. Voor degene die zich afvragen waarmee ik mijn foto's bewerk; ik bewerk ze met VSCO cam!
En ja, ik stuur ze eerst naar mijn mobiel voor dat ze op mijn blog komen!
Over foto's gesproken; heeeeel erg bedankt voor 1000 volgers op instagram! Binnenkort komt er weer een giveaway op mijn blog, om dit te vieren.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jas- {Zoals ik al zei, deze is al best wel oud, maar volgens mij is hij van de coolcat}
Broek- Pieces
Cropped Sweater- H&M
Schoenen- Calvin Klein

Loads of love,
Valérie

2 opmerkingen

© Valblogin