19.7.15

Fave Iphone Apps + muziek lifehack

 Een van de voordelen van een iphone is dat je allerlei leuke apps hebt. Bij android lopen die apps altijd vast. Daarom heb ik even door de appstore gezocht naar leuke apps die het op samsung niet goed deden bij mij. Nouja, niet precies dat, maar apps die ik vaak gebruik!

SEVEN
Dit is een workoutapp. Deze is erg fijn en je kan zelfs je eigen workouts maken! Helaas zijn er wel routines die je moet betalen, maar het is niet nodig, want de full-body workout is al goed genoeg :).

APPLE

MUSIC
Dit is misschien een hele logische, maar ik heb een life hack voor jullie. Heb je net zoals ik geen geld om muziek in de itunes store te kopen? Zoek je fave liedje op youtube, kopieer de link en plak hem op: http://www.youtube-mp3.org    Download het liedje, open het liedje in itunes. Daarna moet je met je rechter muisknop op het liedje klikken, en klik op toon info. Daar kan je het album, de naam, en de album cover aanpassen! Eigenlijk kan je alles aanpassen :). Dan moet je je iphone aansluiten en synchroniseren.

APPLE

VSCO CAM {GRID}
Ik heb heel erg verslaafd aan VSCO CAM. Helemaal aan de GRID. Op de grid kan je je foto's delen met andere mensen. Heel erg leuk! Je kan er een hele feed mee creëren, het is eigenlijk een soort van instagram. Mijn VSCO: Valblogin {hoe kom ik er toch bij ; )}

{APPLE&ANDROID}
RUNTASTIC
1) Ik wist niet dat deze foto zo overbelicht was.....
2) dit is een hele handige app voor hardlopen! Ik vind hem persoonlijk heel erg fijn want zo houd ik bij hoeveel KM ik loop ik een week, en hoe hard ik loop. Echt een top app!

{APPLE & ANDROID}


TWITTER
Mijn aller grooste verslaving: TWITTER. Sinds ik een Ariana Grande fan account heb ben ik niet meer te stoppen! Inmiddels heb ik al 1200 volgers gehaald! :D.


Dit zijn mijn favoriete apps! Ik vind het leuk om nog meer apps te ontdekken, dus ik zou het fijn vinden als je jou fave app ook achterlaat :).

Liefs, Val

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Valblogin