16.7.15

Wat staat er op mijn nachtkastje?

Hi! Laats kwam mn moeder thuis met een nieuw nachtkastje. Je kent me, ik ben er gelijk mee bezig;
"VAL! Kom eens, ik heb iets leuks voor je!"
"Klinkt goed, haha. Kom al"
"Is dit tafeltje wat voor naast je bed?"
"Nah.... Ja... Tuurlijk, behalve de kleur."
"We gaan hem wit of zwart verfen!"
"Doe maar wit"
"Is goed"
"Dankje mam :D "
*Ik liep de trap op, om hem in mn kamer te zetten. Boem, precies goed. Het coole is, er zit nog een soort bak in, maar ik heb er nog niks in zitten, haha.Hij is dus geel, neon geel {Fact: ik schreef ipv geel; schil. "Hij is Neon Schil" "Uh val, je hebt een foutje gemaakt, je bedoelt vast geel". Fact 2: Ik schreef bij het eind van de vorige zin weer schil}
Ik vind neon geel een leuke kleur, maar voor op mijn kamer niet echt. Daarom ga ik hem zo snel mogelijk wit verven, zodat hij bij mn kamer past.

 1. Pen en papier
'S avonds krijg ik altijd de beste ideeën. Tuurlijk kan ik het ook op mn mobiel zetten, maar ik vind schrijven net wat leuker. Ook is het makkelijker terug te vinden+te lezen. En ik vind schrijven soms best nog wel eens leuk.
 2. Een super leuk bakje voor de sfeer in mn kamer
Ja da-haag. Leuk? Neh, gewoon een bakje van de lush waar ik een bubblegum lipscrub sample had gekregen. Ik heb er mn beugel elastiekjes in gedaan, ziet er wat leuker uit dan een zakje met allemaal elastiekjes er in ; )
 3. Oordopjes
Als ik ga slapen/ als ik wakker word, luister ik meestal even muziek op mn telefoon, om moe, of juist wakker te worden. Dat licht natuurlijk aan de muziek soort die ik luister.
 4. Mijn telefoon.
Iknow, dit is hartstikke slecht voor je. Daarom doe ik hem altijd op vliegtuigstand. Ik heb hem nu ook aan de lader op het hoekje van mn bed, dat is voor de app sleepbot.
 5. EOS Lipbalm Mint
Dit is nog steeds een van mn favorieten. Waarom weet ik niet, niet dat hij echt super goed helpt, maar de mint smaak is gewoon heerlijk en het voelt op de een of andere manier toch alsof het werkt!
 6. Paper Towns.
1 van de beste boeken ever! Zo leuk geschreven, en zo verslavend! Ik lees er elke dag even in, zodat ik niet alleen verslaafd achter mn mobiel/computer zit.
 7. In deze mason jar heb ik een nep bloem gedaan, en mn usb sticks voor mn blog :).
 8. Ik had een poeder van essence die inmiddels al helemaal kapot is. Daarvan heb ik de randjes rose goud gemaakt {hoe je dat ook mag noemen} en ik heb er oorbellen en een ring in gedaan. Ik vergeet het altijd in/om te doen, dus zo word ik wakker en denk ik er gelijk aan!
De laatste tijd ben ik meer bezig met youtube, en wat minder met bloggen. Ook kijk ik heel erg veel once upon a time want ik ben verslaafd, whoeps...
Willen jullie een morning/night routine zien?

Dit staat er allemaal op mn nachtkastje, wat staat er op die van jou?

Liefs, Val

3 opmerkingen

  1. Aah leuk om te zien wat er op je nachtkastje staat! Ik vind de kleur schil wel leuk haha, maar ik snap dat het niet bij je kamer past. En wat een leuke hack van je poeder, dat je daar sieraden in bewaart! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kastje! Als ik hem zo op de laatste foto zie, vind ik hem nog heel erg leuk in je kamer staan! Papier en pen is iets dat altijd naast mijn bed ligt. Ik ga ook altijd denken wanneer ik eigenlijk moet slapen. Leuk artikel! Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin