22.6.15

Yummy Breakfast

Hoe was jou vaderdag? Bij mij was het leuk, en niet leuk. Het begon met een brunch, mn familie kwam en we aten ons helemaal vol, zo vol dat ik de hele dag heel erg weinig heb gegeten... Daarna was het tijd om te leren, want vandaag is het zo ver, de toetsweek... Helaas maar het zou toch moeten.

Mijn zus en ik zaten al aan tafel, mn familie zou tussen half 11 en 11 uur komen. We keken naar het eten en natuurlijk wouden wij al aanvallen, maar om netjes te blijven, moesten we dus nog even wachten. Stiekem pakte ik een aardbei, zonder suiker, anders lag er allemaal suiker op de tafel. Na 10 minuten wachten kwam mn familie er aan, gelukkig. Het begon natuurlijk met gedag zeggen, en daarna gingen we eten, het was zooooo lekker!

De kroontjes van de aardbeien heb ik eraf gehaald door een rietje {bekende DIY van pinterest}


Vandaag begint de toetsweek, ik moet leren tot donderdag, en vrijdag ben ik heerlijk vrij. Gelukkig, want dan zijn er een paar mensen jarig waar ik om geef, dus ik heb dan genoeg tijd om te vieren!

Ben jij al klaar met je schooljaar?

3 opmerkingen

  1. Oh, dat ziet er heerlijk uit zeg! Ik moet vandaag nog even naar school voor wat kleine dingetjes en volgende week woensdag om mijn rapport op te halen, maar in principe heb ik nu al vakantie. Heerlijk! Echt super veel suc6 met je toetsweek. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah wat ziet dat er lekker uit! Ik werkte gisteren van 8-13, daarna gingen we gezellig hapjes eten. Zelf heb ik al vanaf eind maart vakantie, want toen stopte ik met mijn opleiding 😁

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er te lekker uit allemaal, nog twee weekjes voor mij ;(

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin