24.6.15

New in: Iphone 5S

Terwijl de helft van de wereldbevolking al met een iphone liep, liep ik rond met een kapotte samsung. Ik snap nog steeds niet waarom ik voor die sasmung heb gekozen. Anyway, ik heb dus een nieuwe telefoon. Een iphone 5s, en ben ik er blij mee? Zeker weten! Hij werkt als de beste, en ik doe er nu echt ALLES mee
Ik wist zeker dat er een aanbieding zou komen in de toetsweek, op het verkeerde moment. Dus ik keek op de mediamarkt site, en ja hoor, daar was ie dan, een iphone in de aanbieding. Ik spaar nu al bijna een jaar, dus ik kocht hem die dag ook echt {ik had genoeg geld, en ik heb het er echt voor over!}


Mn ouders gingen voor mij en mn zus naar de mediamarkt, ze gingen om half 9 weg... Wij mochten niet mee, wantja, toetsweek.... Ze kwamen thuis en we gingen gelijk aan de slag, helaas was mn simkaart weer te groot dus moest ik die de volgende dag bij laten knippen, dat is allemaal goed gekomen en nu kan ik mn iphone gebruiken!

Hij is snel, mooi, handig, en super licht. Ik ben er super blij mee, samsung zou dit voor mij niet kunnen halen, dit is zo goed!

Er was een tijdje dat mn ouders twijfelden over deze iphone, ze wisten niet zeker of het het geld waard was. Als jou ouders dat ook een keer denken, laat ze dit lezen: Een iphone is zeker weten je geld waard!


Ik ben zoooooo blij met deze iphone! Ik ben van plan om binnenkort een whats on my iphone post/video te maken, vinden jullie dat een leuk idee?

Liefs, Val

3 opmerkingen

  1. Wat gaaf dat je een iPhone hebt! Ik behoor tot de helft van de wereldbevolking zonder iPhone, haha, maar tot nu toe werkt Samsung ook gewoon prima. Veel plezier met je telefoon, maar dat zal vast lukken, denk ik? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ik heb ook een iPhone en ze zijn zo mooi en fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin