18.4.15

Rimmel By Kate Lipsticks


Dat moment dat je een mac lipstick wilt kopen omdat je een bon hebt van de douglas, maar dan kijk je op een blog en zie je een review van een lipstick die er precies op lijkt. En dan heb je ook nog eens een Etos cadeau bon, en ook is het nog eens 1+1 gratis bij de Etos. Wat doe je dan? Right, naar de Etos. Ik bedoel, hallo, voor mij eigenlijk gewoon gratis. Ik heb 2 lipsticks uitgekozen, nmr 101, en nmr 05.    Boven op de huls, staan de signature rimmel crowns, super cjawt toch?
 Can We Take A Moment, deze huls is zo leuk hé. Op de zwarte staat in het rood KATE. En op de rode dus in het zwart. De huls is heel fijn, en een beetje mat. Zit er tussen in. Kan dat wel, haha. Struggle.
 De kleuren zijn zo mooi. 05 lijkt best wel op een nieuwe essence lipstick van mij, die ik deze week trouwens ook reviewde. 101 lijkt een heel klein beetje op essence 13. Maar dan vind ik deze net wat mooier. De pigmentatie is prachtig, en is dus niks mis mee.
 101
Prachtige kleur! Sommige mensen zouden zeggen dat deze way te licht is voor mij, maar idc. Als ik hem leuk vind, draag ik hem. Het is mn fave van deze 2 kleuren. Blijft goed zitten! Na een avondje insurgent in de bios, keek ik in de spiegel, en zat er nog een beetje roze gloed over mn lippen een {maybe voor 5% ofzo, maar nog wel wat dus ;) }
05
Prachtige kleur, alweer. Rimmel, hoe fix je dit. Deze kleuren zijn perfectie. Deze heeft een beetje een berry kleur, en is wat donkerder. Wat beter voor in de herfst, maar in de zomer kan je hem gerust dragen als je er een matchende outfit bij hebt.


Ik ben he-le-maal in love met deze lipsticks. Ze blijven dus ook goed zitten na een avondje bios, een beetje dan hoor, haha. Maar het is echt een hele goeie lipstick, en voor de prijs al helemaal, ze zijn 10 euro, dus het zou ook wel goed moeten zijn.
Ze zijn zeker aan te raden!

9,99 Te koop bij de drogist.

7 opmerkingen

© Valblogin