23.4.15

Andrélon Beach Spray



Nadat ik mn haar had afgeknipt, moest ik natuurlijk wel wat nieuwe dingen uitproberen om te doen met mn haar. Het leek me een beetje onhandig om mn haar elke dag te krullen. Het gaat niet lukken met de tijd, en het is ook nog eens super slecht voor mn haar. Dat was dus geen optie. Ik was al een tijdje opzoek naar een beach spray, en nu ik een etos kaart had, vond ik het wel eens tijd. Ik ging naar de etos, en ging gelijk naar de haar tools. Ik wist het zeker, ik wou deze hebben {Weer een liefdes brief, don't judge me}

Het ombré effect vind ik zo leuk! {Van de verpakking} De hele pink collection ziet er zo uit, en ik vind het echt ontzettend leuk! 

"Ja, de spray ziet er leuk uit Valérie, maar hoe werkt hij nou? Fijn of niet fijn?"
Iknow what you are thinking. Ik praat te enthousiast over de verpakking. Of hij fijn sprayt? Nee, totaal niet. Bij bij dan. Ik spray altijd als ik in de badkamer met mn moeder sta, op mn moeder, al staat ze 1 meter van me weg. Mn handen worden ook heel erg plakkerig. Nu hebben wij het geluk dat we kranen in onze huizen hebben. {Ik heb het over Nederland in het algemeen, niet dat ik 2 3 4 of 5 huizen heb, haha}


Dus, je spuit het in je haar, wat niet heel erg lekker gaat, maar je spuit het in je haar, en je probeert het goed te doen. Dan moet je het in model brengen. Dat gaat dan wel weer goed. Alleen je haar word er een beetje vet van, dat is dan wel weer jammer.

 Niks in m'n haar
De spray in m'n haar



Ik denk dat ik de enige ben die dit ziet, maar mn haar lijkt door dit spul een beetje vettig. Dat komt maybe omdat ik een beetje veel in mn haar heb gespoten, haha. Voor de rest doet ie wat hij beloofd, en zit mn haar het best als ik even in de spiegel kijk op school. Dan zie ik af en toe wat van die beachy curls tevoorschijn komen tussen die 10000 haren van mij.


4,99 bij de drogist


SOTD
Eva Gutowski- Literally My Life

3 opmerkingen

  1. Mmmm, ik vind het er niet vet uit zien, meer een beetje hard, hihi. Niet lelijk hoor, juist wel beachy waves!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa, dat klopt! Het ziet er inderdaad een beetje hard uit.
    Gelukkig zijn het beachy waves! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zo'n spray van L' Oreal, maar die doet helemaal niks. Nou ben ik ook een beetje een kluns wat haar betreft, maar deze lijkt me wel fijner.

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin