18.3.15

H&M Wishlist Spring 2015

De lente komt er al weer aan, en ik begin zin te krijgen in al die vrolijke kleuren, en gewoon, de zon. Natuurlijk kwam mn H&M verslaving weer even naar boven, en kon ik het niet laten om zo'n wishlist te maken. Ik heb redelijk veel dingen gezien, die ik al een tijdje wou, maar ook dingen die ik pas ontdekt heb, en ik graag wil delen! 


Het leukste van allemaal, deze super leuke sokken. Deze ga ik sowieso bestellen, en ik krijg nu ik dit schrijf gelijk honger, haha.


Zoals ik al zei, ik ben steeds meer bezig met kleuren. ik vind dit kussen erg leuk voor in mn kamer, voor de lente en de zomer.



 Deze vind ik leuk om te dragen onder mn grijze allstars, of de rosheruns die ik binnenkort ga kopen, om mn outfit op de fleuren.
Ik vind het topje wel oké, maar ik vind hem vooral leuk om snel even aan te doen. En als hij leuk staat, natuurlijk gewoon in mn daily life.



Deze zonnebril vind ik zooooo leuk! Hij is super goedkoop, en prachtig. Deze ga ik denk ik ook bestellen zonder twijfel.
Deze ananas kaars, is echt super leuk. Anne had hem laats gevonden, en ik was gelijk 'verliefd'. Deze kaars moet echt in mn kaarsen collectie.

Ik ga een iphone 5s kopen, en dit hoesje lijkt me super leuk om te hebben! Ik hou van katten, en ik heb altijd al een hoesjes verslaving.

Deze lipstick is in de sale, en ik wil graag een knalroze lipstick proberen!

Deze oorbellen heb ik al een tijdje op mn wishlist, omdat ik graag dit soort oorbellen wil hebben. Daarom moet ik hem deze keer bestellen van mezelf. 


Wat zou jij nog willen kopen bij de H&M?


3 opmerkingen

  1. Leuke items! Wat een schattig hoesje trouwens :D Wel jammer dat dat soort hoesjes altijd alleen voor Iphones te koop zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke items allemaal! Die ananas kaars staat ook op mijn wishlist, zooo leuk is die he! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin