19.3.15

19 Keer Katherine

 John Green schrijft wat mij betreft de beste boeken. Hij schrijft alles super leuk, en ik zit altijd helemaal in zijn boeken. Net zoals nu. 19 Keer Katherine is het boek dat ik nu lees. Een verhaal vol grappen, en  formules, letterlijk.
BOL.COM:
"Colin Singleton, een wonderkind dat vele talen beheerst en in anagrammen denkt, is zojuist door zijn negentiende vriendinnetje met de naam Katherine gedumpt. Zijn enige vriend, Hassan - in alle opzichten zijn tegenpool - neemt hem mee op een roadtrip waarop hij hem op zijn eigen onnavolgbare wijze bijstaat. Hun tocht eindigt al snel in het gat Gutshot.
Terwijl de onverwachte en hilarische gebeurtenissen elkaar opvolgen vertelt de schrijver het ontroerende verhaal van een bijzondere vriendschap." 

Het boek begint al goed, en je komt er steeds meer in. Je gaat medelijden krijgen met de hoofdpersoon, en je ziet echt alles voor je.Haha, met nat haar, prachtig. Maar niet heus.

Ik raad het je echt aan om dit boek te lezen. Omdat het gewoon echt grappig is, vind ik. En John Green schrijft super leuk!

Wie had ooit gedacht dat ik een review zou schrijven over een boek

Zou jij dit boek lezen?


1 opmerking

© Valblogin