20.3.15

Whats On My Desk| Maart 2015

De vorige keer dat ik een whats on my desk deed, was toen ik eigenlijk in het zonnetje in spanje zat, ergens midden oktober. In die tijd heb ik wel 2 keer mn kamer veranderd, en dus ook super veel aan mn bureau veranderd. Ik ben nu eenmaal zo iemand die dr kamer elke week wel veranderd, qua wat er in staat. Zo ben ik in 1 dag veranderd met gedachtes, over de kleuren. Zwart wit, met hout bruin, aka tumblr kleuren. Nu wil ik heel veel kleuren, omdat de lente morgen al weer begint.Wat het meest opvalt is denk ik wel dit stukje, hier staan mn planten, en mn ikea kaars met een diptique sticker er op. {Klik hier voor de DIY}  De planten heeft mn moeder gekocht. Ik weet niet precies wat voor planten het zijn, maar het zijn wel vetplantjes {Don't judge me, als iemand niets weet over plantjes, ben ik het wel}

Ook heb ik een kalender op mn bureau, deze heb ik gedownload bij Penandpleplum.

Op mn vensterbank {Is het nou in mn vensterbank, of op? Ik snap er echt niks meer van} licht mn mobiel, ipod, en mn blogdingen, dit zijn niet al mn blogdingen, want er hoort nog een notitie boekje bij.

Ofcourse mn macbook air, en een super leuk notitie boekje, van de IKEA. Deze macbook is trouwens van mn school. Op mijn school krijgen we macbooks, en mogen we ze echt van ons noemen zodra we geslaagd zijn. Wat super chill is. Waarschijnlijk zijn er dan allang wel weer nieuwe, en is het dan al weer tijd om een nieuwere te kopen. Het is trouwens raar om na te denken dat ik over een tijdje {4, 5, 6 jaar} niet meer hier thuis zou wonen, en ga studeren. Ik zit nu in de 2e, maar het is toch raar.

Kijk hoe cute, op mn macbook, ipod, en samsung de zelfde 'wallpaper' Saw Kjawwt!
Klik hier om ze ook te downloaden


{by the way, die zwarte lamp is van de IKEA :)  }


Wat heb jij op je bureau liggen?
6 opmerkingen

 1. Wat heb je een mooie bureau, om jaloers op te worden! Ik wou dat ik zo'n bureau had. Waar komen je stoelen weg? En ik ben ook nog opzoek naar zo'n lamp!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw je bureau is zo opgeruimd (in een goede manier hoor)! Hoe krijg je btw die tijd wanneer je laptop op sluimer staat? x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet wachten om je roomtour te zien, zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Netjes opgeruimd, lukt mij nooit zo mooi. Ook leuk met die plantjes en vensterbank, kan je handig dingen neerzetten!

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin