4.3.15

Essence I Love Nude Nail polish| Nicole BlogByLife
Hi! Ik heb een post over een nagellak van de nieuwe collectie van Essence: de I love TRENDS nail polish the nudes collectie.Ik had laatst dus inkopen gedaan bij de nieuwe Essence collectie. Ik had deze nagelak al gezien op internet. Toen moest ik alleen wachten tot de nieuwe collectie binnen was. In totaal zijn we (ja samen met Julia en Esmee van lifebyesmee) best wel vaak naar het Kruidvat gegaan om te kijken of de collectie er al was. De nagellak van de nieuwe collectie zijn allemaal  heel mooi. 
Omdat ik heel erg van Nude kleuren houd en ik al een tijdje op zoek was naar zo'n nagelak heb ik gekozen voor de 05 Pure Soul. Dat is een hele mooie zacht witte kleur. Als je hem op je nagels doet geeft hij niet heel veel af. Eerst dacht ik: 'Ow nu moet ik heel veel laagjes aanbrengen'. Maar als de nagellak is op gedroogd, dekt hij heel mooi.Je ziet nog wel een beetje van je nagel, maar dat maakt de nagellak echt Nude. Je kan deze nagellak dus kopen bij het Kruidvat in het Essence schap.Hij is €1,89. Dat is helemaal niet duur voor zo'n nagellak. Als je de nieuwe Essence collectie nog niet heb gezien, zou ik zeker gaan kijken! Ze hebben zulke leuke producten!
-
Nicole, BlogByLife

2 opmerkingen

  1. wat een nagellak nude maakt is de kleur, niet de dekking

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een nude nagellak heb ik nog niet voorbij zien komen, maar ziet er wel heel erg leuk uit! Die moet ik eens uitproberen! Liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin