2.2.15

January Goals Recap + February Goals


Januari is al voorbij, zo snel! Voor dat je het weet is het al weer december. Ik had natuurlijk goals voor januari, maar ik heb ook weer 6 goals nieuwe voor februari.

Januari Goals RecapBetere foto's maken
Dit is redelijk gelukt denk ik! Zelf vind ik mijn foto's nu wat mooier, en vanaf vandaag hebben ze een beetje een ander effect! 
Kamer netjes maken

Niet heel erg goed gelukt, al heb ik laatst mn kamer wel heel erg goed opgeruimd.


Brownie in een mok maken
Niet gedaan, omdat ik best wel veel andere dingen heb gedaan :)


Eyeliner oefenen
Dit heb ik dan wel weer gedaan! En het gaat nu steeds beter :)


Geen onvoldoende halen.
Dit is helaas niet gelukt, ik had een lastig proefwerk.....


February Goals


Sparen.

Ik ben aan het sparen voor een iphone, en ik wil zo'n iphone sowieso al meer dan een jaar. Maar nu de iphone 5s al een tijd uit is, wil ik die steeds meer, zo'n prachtig ding.......


Kamer deze keer wel netjes houden.

Zoals je las bij mijn januari goals, ik heb mijn kamer niet netjes kunnen houden. Waarom weet ik ook niet, dus februari moet veranderingen brengen.


3 keer in de week een workout doen {En er misschien een post/video bij maken}

Ik hou van een workout. Opdrukken {Moet ik nog goed oefenen} Jumping jacks, en nog veel meer. Gezond eten vind ik persoonlijk ook fijn. Maar zoals laatst met een verjaardag, kan ik wel weer even los gaan, met chips, en/ of popcorn. {vergeet de chocola niet} Dus daarom wil ik even gezonder leven! :)


Meer mijn camera meenemen+ meer foto's maken.

Ik ben echt zo iemand die zichzelf steeds "belooft" om te volgende dag lekker veel foto's te maken, maar uiteindelijk doe ik het toch niet. Daarom wil ik naar heel veel plekken mijn camera meenemen, en mijn lieve camera elke avond opladen, zodat ik zeker weet dat hij elke dag mee gaat.


Meeten met wat bloggers

Dit wil ik al een tijd, maar mij lijkt het leuk om ook een keer echt te doen. Ik sta open voor heel veel bloggers, dus woon jij vlak bij/in Drenthe, dan kan je misschien contact met me opnemen! :) {Insta: @valblogin.nl |  Twitter: @vallb_   | Mail: Valblogin@gmail.com }


Shoppen

Naar mijn gevoel heb ik dit al een tijdje niet meer gedaan, dus lijkt het me wel leuk om weer eens te doen!


Wat zijn jou goals voor februari?

Liefs, Val

6 opmerkingen

 1. Hopen dat het lukt om je voornemens waar te maken! Maar dat shoppen moet wel goed komen toch? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk (en goed!) dat je doelen voor jezelf stelt. Fijn om te lezen dat je de meeste doelen in januari wel hebt behaald. Heel knap! Heel veel succes met sparen en natuurlijk die work-outs. Ik duim heel erg met je mee dat het je gaat lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha Valcje wilt gaan sparen in februari maar ook gaan shoppen?! 😂 Maaaare de rest ga je wel halen, ik geloof in je 💪 oke dat klinkt echt afgezaagd, maar je snapt wel wat k bedoel 😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik krijg geen kleedgeld, daarom kan ik wel shoppen met mn ouders, en gaan sparen met mn zakgeld! :)

   Verwijderen

© Valblogin