17.1.15

New in+ Review| L'oreal en Kruidvat



Ik ging gister avond naar de stad, en ik zag de perfecte nepnagels! Ik moet ze wel hebben, want ze waren maar 3,-. Ook zag ik een super leuke kwast bij de kruidvat, en hij was 50% korting!

 Sommige van jullie weten het misschien wel, ik bijt nagels. Ik moet en zou stoppen, maar hoe? Ik heb al een extra beugel voor mijn kaak, die duwt mn kaak naar voren, en dat helpt ook tegen nagelbijten. Maar deze nagels helpen nog beter, nu bijt ik niet meer haha!

Het zijn de L'oreal Paris Nails A Porter, ze gaan op je nagels via een soort van stickertje. En dat stickertje zit heel erg stevig, ik ben er al mee onder warm water geweest, en het blijft gewoon zitten! Ze hebben hier nog 5 andere soorten van maar dit was de enige die er nog was.

bigbazar  3,-



Daarna gingen we naar de kruidvat, en ik had deze kwast al langer op het oog, hij ziet er super mooi uit! Hij is normaal 2,-, maar nu zit er 50% korting op, dus was deze kwast nog maar 1,-!!!!!!

Hij is super zacht, en werkt echt heel erg fijn! De haartjes zijn mooi, en pakken je make-up goed op.


Ik raad alles wat ik heb gekocht aan, en samen was ik dus maar 4 euro kwijt!


Nepnagels: L'oreal Paris, 3,- bij de big bazar

Kwast: Kruidvat {beauty essentials} 2,-  {Nu 50% korting!!!!!!!!!!!!!!!!}

6 opmerkingen

  1. Gelnagellak of m'n nagels mooi lakken hielp bij mij ook tegen nagelbijten, ook bestaat er zo'n hele vieze nagellak bij sommige helpt die ook. Inmiddels doe ik t gelukkig niet meer 😏

    Liefss 💋

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh wat een mooie items allebij! Die nagels zijn prachtig! En die kwast lijkt me ook super fijn! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt prachtige foto's het oogt ook allemaal super mooi!

    Heel veel liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, die nagels zijn zo mooi! En wat een fijne borstel! En wat heb je er mooie foto's van gemaakt! Super leuk! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die nagels van L'Oréal lijken me ontzettend handig: ze zien er mooi uit en waanzinnig fijn dat ze ook nog zo goed blijven zitten. Je hebt me nu ook heel nieuwsgierig gemaakt naar die kwast van Kruidvat, wat een fijn prijsje ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb die kwast ook, ik heb de poeder,blush en oogschaduw variant super fijn vind ik <3
    Liefs Madelon
    justcrazygirlx.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin