4.11.14

Random pictures #1


Hmm. Een dag niks op mn blog zetten. Niks voor Val, ik hoor je denken. Eigenlijk weet ik dat je dat denkt. Yasszzz. Ik heb t weer eens lekker druk met school (thumbs up). Ik dacht, its time for some random pictures :) Hier laat ik eigenlijk gewoon random foto's van mijn geliefde camera zien.

We hebben thuis zo'n kleurboek voor volwassenen. Genius. Really. Het is best wel lastig (ik geef het toe) Maar wel super leuk om te doen! Look at this cute donuts, :) 

Wazige vtwonen, heerlijk. Uhuhmm.... Ik ben de laatste tijd in to the inspiratie dingen. Dus mode bladen, of bladen over huizen, want ja, een nette kamer thats what i need now. (ik praat een beetje veel engels en nederlands door elkaar, sorry)

Hmm, wat nieuwe aankoopjes. Die kiko oogschaduw en de essence lippenstift kan je niet nieuw noemen. Maar ze zijn niet heel oud!Je kan me officieel koffie verslaafd noemen. Maar dan wel aan mijn eigen recept. Hmm, beter dan warme chocolade melk.

Best friends met mijn computer en kamer. Ja.

IK BEN VERLIEFD! Heb deze cuties gevonden in de Tedi. Een onbekende winkel, maar ooh zo leuk! Deze zat in een pakketje met een staart en een strikje. Voor 1,-

Essence lippenstift dingen. Haha. Ik wil het liefst elke kleur. Dus ik ben al bezig. (uhuuummm heb er 2 van de 18 ofzo )

Mees kees ontmoet! (willem voogd) hij gaf een acteer workshop, was super leuk! :)


Haha, dat was t! Laat een reactie achter als je dit een leuke post vind, en als ik dit wekelijks of maandelijks moet doen! 

Liefs,
Val


11 opmerkingen

© Valblogin