30.11.14

Furry Friend Tag


Ik heb sinds kort mn hele lieve vriendje in huis, het is een kitten, en hij is heel erg zacht! Hij heet Joehoe, en is de liefste kat ooit-Wat is de naam van je huisdier?
Haha, dit is een leuke. Hij heet Joehoe. Ja, je leest het goed. Mn moeder zag deze naam een keer in een blad, en ze zei: "Als we een kat nemen, noemen we hem Joehoe"

-Wat voor soort dier is het, en welk ras?
Het is een kat (duuuuh haha). Een Siberische kat

-Hoelang heb je je huisdier al?
Sinds vrijdag avond! We haalden hem toen op. Ik vind het zo zielig om hem uit het nestje te halen, maar als wij deze niet namen, zou hij sowieso het nest uit gaan, net zoals de andere kittens, ik hou van m ❤️

-Hoe kom je aan je huisdier?
Mn moeder (en ik ook een beetje) is allergisch voor katten. 2 jaar geleden ben ik op onderzoek uit gegaan, toen vond ik het siberische ras, ik vond ze zo schattig (Nu nog steeds hoor)! Laatst liet mn zus gekke katten filmpjes zien, en toen dacht ik weer aan een kat, en ik ging weer zoeken, tot dat we dit nestje vonden!

-Hoe oud is je huisdier?
 Mijn huis dier is op 28-8-2014 geboren, dus niet oud! Tis nog een klein kittentje


-Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdier?
Hij is lekker eigenwijs! En gewoon, lief, en hij is heel erg aanhankelijk. Hij zit heel vaak bij mij, en je kan hem heel gemakkelijk optillen! Hij spint ook zo lief! Oh, en hij gaat ook op pad in huis. :)

-Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdier?
Heel erg, voor mij. Ik wil al zo lang een kat, en dan eindelijk, zijn we wezen kijken! Ik kan echt niet omschrijven hoe blij ik ben met dat lieve diertje! Tis de liefste kat ooit! (hij slaapt nu tegen over mij, haha)

-Wat is je favoriete herinnering met je huisdier?
Toen we heb gingen ophalen, dat gaf me echt een kik, dat we gewoon een kitten zouden krijgen! Ik was zo blij! Maar natuurlijk ging ik niet te keer met drukte enzo, want dan zou ik hem bang maken, hihi. Hij miauwde heel erg natuurlijk, maar daarna hield het wel op. Ze zeiden ook dat hij miauwt onder het eten, en in eens waker word en miauwt, en dat hij daarna weer verder slaapt.
Hij sliep gister ook bij mij op mn buik, zo lief was dat!

-Welk koosnaampje geef je aan je huisdier?
Ik noem hem jo, of jojo. Of gozer, zovan: Jo Gozer. Of Joehoetje.

Wat vinden jullie van Joehoe?
En heb jij ook een huisdier?
Laat een reactie achter!

2 opmerkingen

  1. Ahw super schattig! Ik heb ook twee katjes en die zijn 5 dagen voor Joehoe geboren, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ah wat lief! Heel veel plezier met je kittens!x

      Verwijderen

© Valblogin