28.11.14

10 facts about me #2


De vorige keer met mijn 10 facts about me, heb ik dus maar tien dingen verteld, tuurlijk zijn er meer dingen over mij te vertellen. Ik heb nog 10000 dingen te vertellen, voordat jullie mij echt goed kennen. Daarom heb ik besloten om een deel 2 te maken.
1. Ik ben echt een kattenmens.  Na 2 jaar zeuren (hihiiihhiii) krijgen/hebben we een kat. We gaan een youtube kanaal aanmaken van onze kat, misschien dat dat wel leuk is ;) :)

2. Ik schrijf al mijn hele leven. Toen ik klein was, heb ik 2 hele verhalen geschreven. Een heet het geheim van de scarabee (#7jarigendieeenverhaalschrijven) en nog een, die nog geen naam had. Ik schreef elke avond een stuk. Ook houd ik nu nog steeds een dagboek bij, een keer in de maand ofzo. Of een keer in de week. Zodat ik later alles terug kan lezen.

3. Ik lak mn nagels, en dan binnen 5 min is het er weer van af. Ik kan nooit wachten totdat het droog is, en ik lak al weer verder, en dan word het lelijk.

4. Ik heb een zus die heel veel op me lijkt. :) We zijn alle 2 even raar haha

5. Ik zit in een klas, die echt steeds meer uit elkaar groeit. Ik had in het begin een vrienden groepje van 7 kinderen ofzo, nu zijn we met zn 3en, ik vind het zo jammer.....

6. Ik kan er niet tegen als mensen liegen, denken dat ze stoer zijn. Niemand kan hier denk ik tegen. Ook kan ik er niet tegen als ze dingen door zeggen. Dan vertrouw ik je nooit meer, en dan is het goodbye friendship.

7. Ik verzorg mn huid misschien iets te goed. Als ik opsta was ik mijn gezicht, en dan smeer ik mijn gezicht in met creme en dat soort dingen, als jullie het leuk vinden doe ik nog wel een keer een face care routine :)


8. Ik vind het de laatste tijd eng om youtube filmpjes te maken. Ik wil het niet meer maken, waarom weet ik ook niet. Misschien omdat ik denk dat mensen mij gaan aanspreken, want dat vind ik zo niet fijn.....

9. Mijn blog bestaat 2 april een jaar! En op 21 september blogde ik al een jaar! Samen met An, dus al meer dan een jaar ben ik aan het bloggen, wauw wat hou ik van bloggen en schrijven ❤️

10. Vroeger toen ik 6 of 7 was, zat ik op zangles. Als iemand vroeg wat ik later wou worden, zei ik: "Zangeres." Ik dacht toen letterlijk dat het dus een baan was waar je voor zou moeten soliciteren, waarom, i don't know!

Laat een reactie achter met een typische fact over jou!

Liefs,
Val 

1 opmerking

© Valblogin