5.11.15

November Goals + October Goals Recap


Het is alweer november, dus, de kerst muziek staat al weer vol op aan. Persoonlijk vind ik dat je na de dag van halloween lekker mag 'jammen' op kerst muziek, heerlijk. Kerst muziek geeft altijd zo'n gezellige sfeer {Op het moment dat ik dit schrijf, luister ik ook naar kerst muziek}


Meer bezig met school en samenvattingen maken
Ik denk dat dit wel is gelukt, ik ben erg veel bezig geweest met school. {ik heb wel een onvoldoende gehaald, we hadden een hele rare toets}

Focus van Ariana Grande kopen
Dit is natuurlijk ook gelukt! Ik was eerder opgestaan. De video zou om 5 uur uitkomen in NL, en het liedje zelf om 4 uur. Rond 5 uur was ik al de video clip aan het luisteren en had ik ook het liedje al gekocht. {Fan girls doen erg veel voor hun idol, haha}

Elke week een 'me-time' momentje.
ik kan niet zo zeer zeggen dat ik elke week een maskertje op deed, of even in bad ging. Maar ik ging wel even bezig met makeup of youtube filmpjes kijken, dat is voor mij al een hele fijne 'me-time'.

Op een foto trip gaan.
Anne en ik zijn wel door onze woonplaats gaan wandelen en we hebben wat prachtige plaatjes geschoten. Alleen ben ik nog niet naar een andere plaats geweest, maar dat wil ik heel erg graag doen!


November Goals;

1,2K volgers halen op instagram
Ik ben bijna bij de 1,1K volgers op instagram, maar ik denk dat de 1,2K me ook wel moet lukken in november!

Geen frisdrank meer
Ik heb deze goal wel vaker gebruikt, maar het is nog maar 1 keer echt gelukt. Het is goed voor mijn huid, ik heb een gevoelige en droge huid, en hier door krijg ik een mooiere huid.

Mijn kamer kerst achtig en gezellig maken
Ik heb heel veel zin in kerst, zoals jullie misschien wel door hebben. Ik kan dan ook niet wachten om mijn kamer kerst achtig te maken!

Plannen
Als iemand slecht is in plannen, ben ik het wel. Daarom moet ik van mezelf nu echt goed bezig gaan met plannen, hopelijk komt dat goed, haha.

Wat zijn jouw november goals?

Loads of love,
From Valérie

4 opmerkingen

 1. Ik heb echt zo veel zin in kerst, nog maar 50 dagen. Komende maand wil ik vooral goed naar mezelf luisteren en genieten van de dingen om me heen, vooral richting de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hele leuke goals! En dat naar je zelf luisteren is een goed idee, ik weet niet op welke manier je het bedoelt, maar ik luister gewoon naar me zelf en niet naar wat andere van me willen zien. Zo sta je blijer in het leven, heb ik tenminste :)
   Fijne dag nog 💜

   Verwijderen
 2. Ah ik hoop dat je ze allemaal haalt, vooral ook de 1,2K! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hoop dat je ze allemal haalt, Good Luck!

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin