10.10.15

Wifi Password ?


Goooooooooodmorning! Wat is de natuur de laatste tijd prachtig! Ik zat laatst op mijn fiets, en toen had ik pas door hoe mooi de herfst eigenlijk kon zijn. De bladeren lagen als een tumblr foto op de grond, en ik kon aan niks anders denken dan prachtige plaatjes schieten in deze bladeren. Ik maak wel vaker foto's met Yasmina (ik ben inmiddels gewoon dr fotograaf geworden, ; )   ) en het leek ons super leuk om foto's te maken bij de pretty orange leaves....


Dit is echt mijn fave shirt, ever. Cozy, tumblry, en ook nog eens super handig om snel aan te trekken? Literally goals. Ik zag deze sweater hangen bij de bershka en ik liep er regelrecht heen. Love at first sight. Ik draag het shirt nu altijd, zodra die gewassen is natuurlijk! Maar, niemand snapt hoe blij ik ben met dit shirt, haha!Hoe kan Yasmina op mooi op foto's staan zonder het überhaubt te proberen? Goals.

Wat vinden jullie van de foto's? :)
Loads of love,
Valérie

5 opmerkingen

 1. Hele mooie foto's! Die kleuren van de herfst zijn ook zo ontzettend fijn. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt!
   En jaa, de kleuren zijn zo prachtig... Helaas liggen bijna alle bladeren al weer op de grond en zijn alle kleuren over een week wel weer wel D:
   Liefs 💜

   Verwijderen
 2. hele mooie foto's Val! En het is inderdaad super mooi nu met die herfstkleuren!

  Liefs Esmee <3
  (p.s ik heb nog een klein stukje over je geschreven op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh wat een mooie foto's!! Inderdaad perfect, zo met die blaadjes :) En je trui is erg leuk, kan me voorstellen dat je 'm vaak draagt!!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin