7.9.15

My week in pictures #1


Dit was moeilijk. Ik moest elke dag een paar foto's maken en als je dit voor het eerst doet is dat redelijk moeilijk. Gelukkig is het gelukt en kan ik mijn vorige week met jullie delen! Dit was een redelijk drukke week maar ik heb nog wel wat leuke dingen kunnen doen.

 Maandag begon met slecht weer. Ik werd met de auto naar school gebracht, maar die middag was het in eens warm. Daar sta je dan te wachten op de auto terwijl je het echt heel erg warm hebt!
Mijn moeder {< 3} kwam met een heel erg goed idee. We moesten mijn zus weer ophalen in een half uur dus besloten we bij de Mac te zitten. Ik bestelde een ice coffee. Hier heb ik nog even kunnen leren. Die middag heb ik ook niks anders gedaan dan leren, helaas.

Dinsdag begint altijd met How To Survive Highschool van MyLifeAsEva. Haar youtube filmpjes zijn het leukst. Ik ga altijd stuk, haha!
Verder heb ik dinsdag nog hard geleerd voor duits, en dan krijg je die avond te horen dat de lerares ziek is en dat je dus niet hoefde te leren, het SO is verplaatst naar vandaag {maandag 7 september}
Ook ben ik nog gaan longboarden met mijn zus! {voor degene die vroegen waar dit longboard van is; Brunotti}

 Woensdag! Mijn current Fave outfit. Ik voel me echt fijn in deze kleren. Het zit chill + staat leuk! {hoop ik ; )}
 Wachten op geschiedenis les met Zara!


 Voor het eerst weer een Donut knot sinds mijn haar kort{er} is geknipt. Ik voelde me even weer jong, throwback naar de tijd dat ik alleen maar staarten+knotten droeg.
Make-up la opruimen! Deze la was een disaster {La is echt een raar woord, haha!}
Ik hoefde die dag niet te leren {ik heb engels doorgenomen} want ik had de volgende dag vrij.
 Donderdag was ik heerlijk vrij! Ik ging engels leren, en ik ben nog met mijn moeder naar de stad geweest, was heel erg gezellig! Ook heb ik met de baby shampoo mijn kwasten gewassen!
Na de stad ging ik mijn kast opruimen en ik vond al mijn ariana posters terug! Ik heb er 20+, haha!
 Vrijdag ging ik gelijk mijn audio splitter uitproberen, het was 1,80 bij de action en werkt geweldig! Eigenlijk hadden we die dag een engels s.o moeten hebben. Ik kende alles maar het so ging niet door want onze lerares had het verkeerde so bij zich. Helaas.
He-le-maal nat thuis gekomen, alsof ik heb gedouched tijdens het fietsen!
2 uur daarna ging ik gezellig naar jessica toe, logeer party!

Deze poster had ze in een tijdschrift zitten, dus die mocht ik mee! ; ) We hebben 'The truman show' van Jim Carrey gekeken, en Pitch Perfect 2!

Zaterdag gingen jessica en ik foto's maken en chillen. We hebben ook aan ons blog gewerkt en we hopen het blog binnen kort af te hebben, stay tuned ; ) We hebben ook heel erg veel teen wolf gekeken.

Zondag heb ik vooral veel geleerd, voor duits, nederlands, en engels! Nu hopen dat de so's goedkomen! :)

Heb jij een leuke week gehad? En moet ik vaker My Week In Pictures posts doen?
Liefs, Val 

2 opmerkingen

© Valblogin