25.9.15

De Leukste Sloffen. Ooit.

Goeiemorgen! Het is al weer vrijdag, eindelijk. Ik heb nog nooit zo naar het weekend uitgekeken. Lekker bankhangen met leuke sloffen. Haha. No jokes. Deze sloffen zijn hemels. {Nu nog warme chocolade melk, of starbae aka starbucks. En Ariana's muziek luisteren}


 Hoe cute zijn deze sloffen van Ditverzinjeniet.nl? I'm in love. Ik draag ze bijna altijd {behalve op school}. Als ik loop, voelt het alsof ik zo 10 meter in de lucht kan springen, en het voelt alsof ik veel sneller loop. Erg grappig! Mijn zus heeft ze natuurlijk ook even getest, ze had dezelfde mening; heerlijk. Mijn voeten worden gelijk warm als ik ze draag.
 Ze zijn zoals je kunt zien nagemaakt van Allstar. Heel erg leuk! Het lijkt inderdaad heel erg op allstar en ik vind het zo tof, geen woorden voor, haha! Als ik in de spiegel kijk terwijl ik ze draag, zie je pas hoe veel ze eigenlijk op de originele allstars lijken. Op de site van ditverzinjeniet.nl staat ook: Draag jij altijd allstars? En wil jij ze het liefst ook dragen 's avonds op de bank? Dan zijn deze sloffen zeker iets voor jou. Persoonlijk draag ik graag allstars! Ik heb witte, en roze. {Nu 2x roze dus ; )}. Ik vind deze natuurlijk nog fijner dan de echte.
 De binnenkant is heel erg zacht! En het zelfde geld voor de buitenkant. Ik kan er UREN in lopen, zo zacht is het. {Nee, ik overdrijf niet! Ik vind het heerlijk om in te lopen!}
 Ze zijn niet alleen zacht, ook zien ze er leuk uit! Toen ik ze aan had {Gelijk toen ik ze binnen kreeg, haha} moesten mijn ouders al lachen. Ik ben erg klein en deze sloffen zijn 'lomp', leuk lomp! Het ziet er inderdaad erg grappig, maar leuk uit!


Als ik jou was, zou ik deze sloffen bestellen zonder te twijfelen. Ik weet zeker dat je er 24/7 in gaat lopen. Terwijl ik dit schrijf heb ik ze ook aan, haha! Zaterdag heb ik een slaapfeestje bij een vriendin, deze sloffen gaan zeker mee! Ik heb deze sloffen natuurlijk ook aan ze laten zien, ze vinden ze helemaal geweldig!


Deze post is in samenwerking met ditverzinjeniet.nl 

5 opmerkingen

© Valblogin