3.9.15

Dingen die Bloglezers+bloggers herkennen


Hi! Ik blog nu al een tijdje {1 jaar en 5 maanden om precies te zijn} en ik heb veel dingen meegemaakt, zowel als blogger, en als bloglezer. Het zijn goeie, maar ook irritante dingen! Ik denk dat de meesten van jullie het hier wel mee eens zijn. Ik heb 10 dingen op een rijtje gezet, dus lees maar snel door ; )


De beginner- Sorry dat ik niks meer heb gepost
Dit posten beginnende bloggers bijna wel 1X per week, gelukkig leren ze het af, maar het kan redelijk irritant zijn. No offence, maar je blog gaat nog groeien, pas als je 500+ volgers heb is het nodig om dit soort posts te maken. Maar dan niet zo kort, echt lang met een verhaal. 

Degene die je Spam Je Blog posts opzoekt
Soms krijg ik in eens 3 nieuwe reacties, van dezelfde beginnende blogger. Ze spammen dan op al je 3 spam je blog posts en ze hopen dat je het dan ziet. Geloof me, dat doe ik zeker ; ). Maar 1 keer is genoeg.


Hmm, dat is een leuk idee voor een post *Een half jaar later* Hé, dat moet ik nog posten!
Ik ben zo iemand die snel dingen vergeet als het om bloggen gaat. Ik vergeet dan dat ene leuke idee die ik zo graag met jullie wou delen. Haha.

Vandaag ga ik foto's maken!
En dan net die dag, is het licht super slecht. Echt balen....

De instagram commenter
Dat moment wanneer je als blogger een foto plaatst op instagram, en hele vage reacties krijgt. Sommige zijn denk ik automatisch. En de andere zijn gewoon zelf geschreven, maar dan gaat het over een shoutout of over dat je diegene moet volgen op bloglovin.

Oké, nu ga ik in bed liggen en blogs lezen *2 uur later* misschien moet ik eens gaan slapen!
Dit overkomt mij heel erg vaak. Dan lig je zo lekker blogs te lezen en kan je niet stoppen, en dan bedenk je je dat je misschien maar eens even moet gaan slapen. Struggles.


Als je een reactie krijgt...
Ik word hier persoonlijk zo blij van! Het feit dat mensen de tijd nemen om op je blog te reageren is erg leuk! Maar, soms krijg je veel pageviews en geen reacties, dat is natuurlijk ook leuk! {Dit heb ik de laatste tijd!}

Outfit foto's maken.
Daar sta je dan, in een park, iemand met een camera voor je neus. Nu moet je leuke foto's gaan maken. Een beetje lachen, en na de 2e foto komt je gekke gezicht al weer terug. Ik trek al-tijd gekke gezichten, haha!

Oh nee, ik heb nog geen post voor morgen!
Ik voel me altijd een beetje schuldig als ik geen posts heb op een dag. Ik vind het leuk om vaak te posten, maar mijn inspiratie is nergens te vinden. Zo irritand! Gelukkig krijg ik nog wel inspiratie door blogs te lezen.

Als je net zo verslaafd bent aan een blog, en het blog in eens helemaal veranderd....
Dit heb ik wel een paar keer gehad. De auteur veranderd, de layout, de schrijfstyle. Alles. Nét je favoriete blog. Je bezoekt dat blog niet zo heel vaak meer. Tragic.


Trouwens, ik heb nu 2 posts achter elkaar in 2 dagen! Haha, dat is nieuw! Sorry dat ik zo offline ben de laatste tijd...

Herken jij deze dingen? 
Liefs, Val

5 opmerkingen

© Valblogin