31.8.15

September Goals


Weet je nog dat ik elke maand mijn goals deelde? Ik ben het totaal vergeten. 11 mei was de laatste keer dat ik mijn goals met jullie heb gedeeld, daarna ben ik het ook he-le-maal vergeten! Die goals, van mei, waren ook een beetje vaag, en heel erg makkelijk te behalen. Ik heb er 1 niet gehaald, en dat was 4 keer in de week sporten. Struggles.1. Deze maand moet ik me echt gaan verdiepen in fotografie.
Ja, alweer! Ik moet van mezelf deze maand echt nog meer gaan verdiepen. Ik heb heel veel ideeën en ik wil ze erg graag gaan uitwerken. Ik hoop dat ik dan ook tips met jullie kan delen + de foto's.

2. Elke dag longboarden.
Sinds vorige vrijdag heb ik mijn longboard! Ik ben er erg blij mee en doe het ook met veel plezier. Omdat ik al kan skateboarden {Pennyboarden} was dit voor mij ook een stuk makkelijker om aan te leren. Ik kan het nu al redelijk goed, en ik kan niet wachten tot dat het nog beter gaat, en dat ik het als vervoer rmiddel kan gebruiken {Lees: School}


3. Meer op VALBLOGIN schrijven.
Mijn ideeën raken op, en zo gaat het al meer dan 3 maanden, ik snap niet hoe ik dit vol kan houden, haha. Maar, soms heb ik dan weer een idee en ga ik weer aan de slag. Ik hoop dat ik in september weer vol ideeën kom en dat ik weer vol op aan de gang kan!

4. Geen frisdrank.
Gaan we weer hoor 'Geen frisdrank'. In april deed ik dit ook, en ik vond het 'fijn'! Mijn huid werd mooier en ik voelde me ook gezonder, echt raar!

5. Geen geld uit geven, maar....
ARI KOPEN! Ariana Grande komt deze maand dus met een geurtje en ik ga geen geld gebruiken zodat ik haar geurtje kan kopen! Waarschijnlijk word dat 16 september, dan komt ie wereldwijd uit.

6. Bezig met mijn handschrift.
Als ik ga schrijven, maar dan ook echt heel erg sloom, dan komt mijn handschrift er nog oké uit te zien. Maar zodra ik snel wat aantekeningen moet maken?- Disaster 

Dat waren mijn goals! Ik hoop dat ik in oktober onthoud dat ik nog een recap post moet maken+nieuwe goals! ; )

Loads of love,
Valérie

4 opmerkingen

 1. Ah wat ziet je blog er mooi uit zeg! Leuke goals ook, ik wil zooo graag een longboard! Waar heb je 'm gekocht? :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is van Brunotti! En heel erg bedankt 💜

   Verwijderen

© Valblogin