13.6.15

Sieraden van Ik Ben Sieraden

Ken jij de site ikbensieraden? Nee? Als allereerst, ik zou er even op kijken. Ik mocht 3 producten uitkiezen om met jullie te delen. Zonder twijfelen heb ik dat ook gedaan. Ik zat gister de in de les, met het gevoel dat de sieraden elk moment binnen konden komen. En ze waren ook binnen toen ik thuis kwam, yay! {ze werden bij een vriendin afgeleverd, ik moest het pakketje dus eerst daar halen}




Ring
De ring is super mooi, met goud en een paarse steen. Het ziet er uit alsof je 80,- voor deze ring hebt betaald, maar dat is dus niet zo. Hij is super voor de prijs, maar helaas nog wel een beetje groot voor mijn vingers. Gelukkig niet zo groot dat ik de ring niet kan dragen!



De kettingen zijn erg tumblr achtig. Ze zijn ook goud. Je hebt een rondje, een driehoekje, en eentje met kralen {of hoe je ze ook noemt ; )  }  Ik heb ze al gedragen vanaf het moment dat ik ze binnen had. So pretty!



Horloge
Nu het gene waar ik het meest excited over ben. Dit horloge. Ik heb hem al vaak op tumblr voorbij zien komen, en ik wou hem toen al super graag, maar ik kon hem nergens vinden. Toen ik IkBenSieraden helemaal ging bekijken, zag ik deze, en ik koos deze zonder twijfel. Het bandje is super mooi wit, en met het goude erbij, ziet het er erg duur uit.

Als ik jou was, zou ik zeker wat bestellen op deze site. De verzending is erg snel, en het word allemaal goed geregeld!

Zou jij hier iets bestellen?
Liefs, Val

2 opmerkingen

  1. Leuke sieraden heb je uitgezocht! Dat horloge is zooo mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat een leuke sieraden heb je uitgezocht! Je foto's zijn erg mooi Val! Ik zag net op Twitter dat mensen denken dat je je foto's steelt op internet, laat ze lekker lullen! Je foto's zijn hartstikke mooi! Ik vind het horloge trouwens erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin