28.6.15

Fave Summer Lipsticks

Zomer, eindelijk. Het weer word weer beter, de vrolijke kleuren komen de kast weer uit {letterlijk en figuurlijk als je snapt wat ik bedoel!} en ik ben er super blij mee. Ik draag sinds de zomer ook weer andere lippenstift, en ik heb wat van mijn favoriete lipsticks uitgekozen om met jullie te delen!

Budget:
Essence nmr 7.
Dit is een hele goedkope lipstick, met een prachtige kleur. De kleur is een beetje nude, maar ook weer roze. Het is moeilijk uit te leggen. Hij staat leuk bij alles wat je draagt, en is dus makkelijk voor mee op vakantie. Deze is 2,40 en blijft zo rond de 2 uur zitten.

Budget:
Rimmel nmr 101.
Dit is echt een barbie kleur, maar dan in de lichte versie. Ik had bij het blog van Jiami gelezen dat deze erg op mac pink plaid leek, dus ik kocht hem gelijk op die dag. Hij was 9 euro, en blijft zo rond de 4/5 uur zitten, een hele fijne lipstick dus!

Yves Saint Laurent nmr 13.
Dit is een wat duurde lipstick, maar ook gelijk een van de beste. De kleur is wat veller roze, wat ik niet zo snel zou dragen naar school, maar thuis, of met vriendinnen draag ik het wel gewoon. Of als ik ga zwemmen want deze kleur blijft goed zitten!
Rond de 30,- en blijft zo'n 5/6/7 uur zittenWat is jou fave zomer lipstick?

1 opmerking

© Valblogin