22.4.15

My New Yankee Candles

Ben ik de enige die nooit echt wat had met kaarsen? Bij mij kwam het deels door het feit dat ik een kat kreeg, en het daarom een beetje gevaarlijk was. Sinds hij weg is {Snik Snik, ik mis hem echt erg!} mag ik dus wel kaarsen in mn kamer. {Goed nieuws, en geen goed nieuws dus. Hij is trouwens al weg sinds het eind van de kerstvakantie} Al heb ik liever een kat dan kaarsen in mn kamer. In ieder geval, sinds die tijd ben ik dus begonnen met geurkaarsen, en heb ik er al wat geprobeerd. Heb ik ooit  Yankee Candle geprobeerd? Nee, en ik kreeg ze voor mn verjaardag van Anne, dus dat is een mooie kans! {THANKS ANNEEEEEEE!}


Hoe cute zijn deze kaarsen wel niet. Ik kreeg ze in een mason jar, en de mason jar rook zo lekker! Ik vind de plaatjes trouwens altijd super leuk op Yankee Candles, maakt het echt vrolijk! En zo weet je ook een beetje 'waar' het is, en krijg je er gelijk een gevoel bij. Het enige nadeel is dat je het niet zo 1,2,3 kan kopen, want je moet er echt naar speciale winkels voor. Helaas. Maar, dat maakt deze kaarsen nou weer zo speciaal!



PINKSANDS
WOW, deze ruikt zo heerlijk! Hij is een beetje zoet, maar wel lekker. Mn kamer rook nog naar deze kaars een uur nadat ik hem had aangestoken
ALOE WATER
Heerlijke geur! Mn voorkeur gaat wel uit naar pinksands, maar toch is deze heerlijk! Je ruikt de 'Aloe' wel, maar dat maakt het juist een natuurlijke geur.

Als je ze kaarsen voor het eerst aan doet, hoor je ze knetteren, ik schrok eerst een beetje. Maar, dan staat ie eenmaal aan, en veranderd je kamer in een soort van paradijs, een heerlijk ruiken paradijs.
De geur is best wel sterk, dus als je daar niet van houd, raad ik je niet aan om deze te kopen. Maar, je hebt zo veel geuren in de yankee collectie, dat er vast wel een voor jou bij zit.

2,50
15 branduren

SOTD


Tori Kelly- Nobody Love


6 opmerkingen

  1. Wow klinkt goed! Ik heb zelf alleen maar 2 wax tarts van Yankee Candles, maar ik ben erg benieuwd naar deze kaarsjes! Liefs Carmen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. omg, kun je mijn gedachten lezen? haha! ik heb gisteren de hele avond op yankeecandleshop.nl gezeten, te kijken naar nieuwe kaarsen. Woaahh!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me heerlijk en wat een mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, ik heb ook (nog) niks met geurkaarsen. Mooi review! Liefs, Evelijn

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin