20.4.15

I don't like it, I LOVE it

Ik denk de laatste tijd na over een titel, voor de posts waar ik jullie vertel wat voor producten, en dat soort dingen, ik fijn/leuk vind. Ik zat gister in de auto, Jessica ophalen van het station, en in eens hoorde we een liedje; I Don't Like It, I LOVE It. {En het was echt een vrolijk liedje, ik luister m nu ook} Zo kwam ik dus op het idee om deze posts zo te noemen. Dus, vandaag vertel ik jullie mn faaavveeeess. De Maybelline Age Rewind Concealer is wel echt een must voor mij. Deze vond ik in Münster, en nu ik steeds meer van dit product zie verdwijnen, word ik wel een beetje sad hoor. Ik vind hem zo fijn, dat ik maybe binnenkort hem maar even moet bestellen. Ik denk 1 tintje donkerder, omdat het zomer word, lekker bakken in de zon.
 Deze spray heb ik ongeveer een week geleden gekocht, en ik gebruik hem graag. Het werkt ook echt. Meer ga ik nog niet zeggen omdat ik het nog moet reviewen, hahaha.
 Deze ketting heb ik gelijk met de hairspray gekocht. Ik ben zoooo in loooveee met deze ketting. Ik heb hem bij de H&M gekocht voor 5,-. Echt, OMG, zo prachtig!
 The Gel Nailpolish, wat een goeie 'uitvinding'. Ook hierover ga ik niks zeggen, behalve dat ik het fijn vind ;). Er komt namelijk binnenkort een review.
 Deze lipsticks van Rimmel zijn echt heaven. Ze blijven zo goed zitten, zijn zo mooi. Mn faves.
 Cat ears! I love them! Ik draag ze elke dag wel eens, maar niet naar school hoor. Gewoon als ik dan thuis aan het chillen ben.
 Starbucks, yas please. But wáaaay to expensive. Ik heb dus met Anne een heerlijk ice coffee recept gevonden. Binnenkort een post hierover!
Ze zijn best wel lelijk, althans, hun tanden dan. Ik heb het nu over Alpaca's. Ze veroverden mn hart zonder geweld. {Liefdes brief dit} Ze zijn zacht, leuk, en ze spugen mensen die ze niet mogen. Ze hebben mij nog niet gespuugd, jeeeej!
Sunglasses in spring, must. Ik ben he-le-maal in love met deze, van de V&D. Im totally in love, geen woorden voor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Als ik dit nu zelf terug lees, kom ik er een beetje achter dat dit gewoon voor de meerderheid een freaking sneak peek post is. Hopelijk is dat geen probleem, haha.

Lots Of Love,
Val


3 opmerkingen

© Valblogin