14.3.15

Val's Gezeur


Telkens als ik een personal post heb begint het weer met: Wow, wat heb ik lang geen personal post geschreven. Ik geeft eerlijk toe, dat was ik deze keer weer van plan. Ik ga jullie in iedergeval wat random dingen vertellen die in mn hoofd rondspelen, en wat er nu gaande is in mijn dromerige leventje.
{foto van mijn 1e keer in Münster, bijna een jaar geleden!}

School is taking over my life. De 2e week is al weer voorbij, en ik ga over iets minder dan 2 weekjes met mn klas naar Münster. Ik ben er al 2 keer geweest, en ik heb er een keer een post over geschreven. Zelf ben ik hartstikke benieuwd of er iets is veranderd. Ik hoop het niet, zodat ik en het groepje waar ik in zit, nog een beetje de weg kunnen vinden. Gaat vast wel lukken, ik bedoel, google maps.  {Ik kom er net achter dat die post al op 17 april was gepost!!!! met de foto's van munster}Mn nagellak addiction loopt echt te veel op. Donderdag heb ik weer een essie lakje gekocht in een tussen uur, en ik zit bijna elke middag te rommelen met die naggellak. Ik zoek ook elke avond wel een tutorial op, en sla ze op in het 'nails' mapje op mn computer. Helaas heb ik maar een paar goede lakjes, dus dat word inslaan, maar dat lukt wel met de nieuwe lakjes van essence die nog moeten komen. Ook ben ik jarig op 11 april, dus kan ik dan lekker nagellak vragen. Hehe.
Even terug op het onderwerp dat ons allemaal sad maakt, school. Ik had laatst wéér zo'n leer dipje, en kreeg ik dat duits proefwerk maar niet in mn hoofd. Er waren wat dingen gaande in mn leven, en dan heb ik het niet over gezellige dingen. {school, voor de helft}. Ik kon me niet concentreren, en heb het ook maar opgegeven. Die dag daarna had ik een concentratie van 99,9% dus kon ik lekker aan de bak. Het proefwerk ik volgens mij goedgekomen, en ik zit op het cijfer te wachten. Ik ben in ieder geval blij dat ik toch niet in dat vervelende dipje ben gekomen, en ik gewoon weer veder kan, met school, en ademen. lol.Ik ben niet alleen nagellak verslaafd, maar ik vind boeken weer steeds leuker, en ik lees elke avond in een boek genaamd: Hanna's reis. Het klinkt redelijk apart, iknow. Maar zodra je er echt in zit, ben je er niet van weg te slaan. Ik ben echt vastgelijmd aan dat boek als ik eenmaal thuis ben. Ik kijk ook naar John Green boeken, en sta op het punt om Paper Towns te kopen {waarom klinkt het altijd zo dat bloggers alles kunnen kopen. Ik heb geen zakgeld over voor Paper Towns, maar mn ouders willen me helpen met boeken, ik bedoel boeken, goed voor elk kind?} Persoonlijk vind ik boeken echt super leuk, want je kan er je eigen beeld bij maken!


Ik vind het trouwens allang knap als je tot hier bent gekomen, omdat ik mn mond weer eens voorbij kletste {Eigenlijk typte ik mn handen voor bij, als je 'm snapt ;)  } Je bent ook door mijn gezeur heen, dus je kan nu lekker chillen.


{nog 1 ding, ik kan niet normaal trap lopen, de trap word hier geverfd. Alles loopt volgens schema, pfiieeww}

Hoe gaat het verder met jou? :)4 opmerkingen

  1. Leuk artikel! Het boek Hanna's reis heb ik ook gelezen. Ik vind het echt een prachtig boek!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou zulk gezeur vind ik het ook weer niet! Ik vind het altijd wel leuk om dit te lezen van bloggers,want dan leer je ze ook weer beter kennen! X

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin