15.3.15

New nailpolish {again}

Donderdag kon ik deze nagellak in mn familie brengen. Zoals je in de vorige post al kon lezen, ik ben verslaafd aan nagellak. Mn nagels groeien weer steeds sneller, en ik vind nail art steeds leuker. Het gaat een beetje richting mn cat ears verslaving {Al zou het daar nooit boven komen ;)  } Ik vind het super leuk om weer langere nagels te krijgen, dat zou nog wel even duren, maar toch, lets try!Ik had nooit gedacht dat ik zo'n kleur zou kopen. Omdat ik meer van de lichte nagellak, zoals baby roze, baby blauw, en wit ben. Toch was ik verliefd toen ik deze op internet zag, hij kan echt heel erg vel zijn in de zomer, dus in de felle zon. Nu het zonnetje steeds meer schijnt, kon ik hem natuurlijk niet laten liggen.

Het potje is gewoon echt essie. Niet zo langwerpig als in mn vorige essie review. Het enige nadeel is dat het stickertje van de etos er niet mooi vanaf gaat, en dat is dan ook gelijk de reden waarom het er zo plakkerig uit ziet bij de ES(sie). Verder vind ik het potje super leuk, en lakt het lakje fijn.

Zoals je ziet is het met 1 laagje meer een paars gloedje, en ziet het er erg raar uit. Ik hoopte op dit moment ook dat het lakje nog een beetje oké, en dekkend zou worden.

Het 2e laagje bracht gelijk al verandering, WOW is alles dat ik dacht! Super mooi toch?


Het 3e laagje is nog mooier, en ik ben er echt verliefd op. En ik had dit nooit verwacht van een paars lakje!

Voor 5,- heb ik dit lakje kunnen kopen bij de ETOS. Hij had 50% korting, super leuk!

Wat vind jij van dit lakje?1 opmerking

© Valblogin