11.3.15

Mn favoriete 'Kunst' Van dit moment

Muziek kan je ook kunst noemen, als je je afvroeg waarom de post mn favoriete kunst heet ;). Ik luister elke dag muziek, en zo heb ik ook mn favorieten {Uhum, Ariana neemt heel veel plekken in ;) } Maar natuurlijk heb ik ook meer. 


Dit liedje kent iedereen wel, maar het is echt een van mn favorieten. Ik vind de tekst best wel leuk, en ze zingt ook nog eens prachtig.

Dit nummer is lekker chill. Ariana zingt hier weer zo prachtig, en de rap van Big Sean vind ik super fijn om naar te luisteren. Deze luister ik in de ochtend, of als ik leer.

Shawn Mendes is wat mij betreft de beste zanger. Hij zingt prachtig, en stiekem begin ik een beetje een fan te worden. Ik hou van al zn nummers, en ik luister ze ook elke dag. #verslaafd

Ik weet dat je denkt: Wat is JALBOYH? Nou, dat is Just A Little Bit Of Your Heart, prachtig nummer! Geschreven door Harry Styles, en natuurlijk gezongen door de beste arianaaaaaaaa!
Met my everything bedoel ik natuurlijk niet het album {al ken ik elk liedje van elk album uit mn hoofd}  maar het liedje zelf. Ze zingt het liedje altijd voor dr Opa, wat ik super mooi vind. Ik word altijd helemaal Zen van deze liedjes.

Fifth Harmony begint ook een steeds grotere rol te spelen in mn dagelijkse leven. Ze zingen alle 5 prachtig, en hun muziek vind ik ook steeds aantrekkelijker! Brave, Honest, Beautiful is echt een prachtig liedje, en de boodschap er achter is super lief. De hebben dit liedje gemaakt met Meghan Trainor.

Dit is echt mn favoriet, en hier komt geen liedje boven. Het nieuwe liedje van Ariana Grande; Adore. Het liedje is echt super chill. En telkens als ik in een les zit waar ik muziek mag luisteren, is het 1e liedje dat ik luister, je raad het al, Adore. Ik ben echt verslaafd aan dit nummer. En heb hem daarom ook toen hij op itunes stond, gelijk gekocht, zonder te twijfelen!Haha, zo kan je echt zien dat ik fan ben van Ariana, ik kan echt niet wachten tot 28 mei {dan is haar concert in Ziggo Dome, waar ik heen ga met 2 friendssss}

Wat is jou favoriete nummer?

2 opmerkingen

  1. nog een liedje van cashmere en grande?? echt verliefd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, ik vind de liedjes van Ariana ook altijd erg leuk :) Alvast veel plezier bij het concert!

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin