3.3.15

Mijn everyday make- up producten


Hoi! Ik ben Julia van www.meidenhandboek.blogspot.com en vandaag heb ik een artikel voor jullie op Val haar blog. Ik laat jullie mijn dagelijkse make- up producten zien met een kleine review erbij. Kijk jij mee?


De foto die als hoofdafbeelding is gebruikt is hoe ik mijn everyday make- up opberg (de kwasten staan er niet in, want die heb ik eens een keer schoongemaakt, dus lagen te drogen)Dit zijn de producten die ik voor mijn gezicht gebruik. Een concealer van Essence in de kleur 02 soft beige en de poeder is in de kleur 020 soft beige. De baked blush komt van de Etos en heeft geen naam… Erg apart, maar mocht je hem willen aanschaffen: er zijn maar 3 blushes dus je hebt hem vrij snel gevonden.
Reviews:
* Concealer:
over de concealer ben ik erg tevreden, hij dekt niet echt super, maar de dekking is voor mij voldoende. Dit is ook echt het enige minpuntje dat ik kan bedenken. De concealer heeft een lipgloss applicator wat heel erg prettig in gebruik is.

* Poeder: ik gebruik de poeder over mijn concealer. De poeder geeft wel een goede dekking voor een poeder, wel moet je oppassen dat je niet teveel op je kwast doet. Ik heb soms een vrij droog voorhoofd en met teveel poeder ziet dat er dan niet echt mooi uit. Oppassen dus.

*Blush: het is een baked blush wat betekend dat je hem zowel nat als droog kan aanbregen. Ik heb het nat en droog geprobeerd, maar nat werkte bij mij voor geen ene meter. Nu gebruik ik hem dus gewoon droog, het is geen blush waar echt een duidelijke kleur van afkomt, deze blush heeft wel een rozige gloed maar heeft verder ook wel echt een highlighter effect. (swatch op het einde)


Ik begin altijd met een eyeliner, deze eyeliner komt van de Hema en is de soft eyeliner in de kleur black. Daarna kam ik mijn wimpers door met de doorzichtige stekels (jullie snappen wel wat/ welke ik bedoel, haha). Dit doe ik omdat mijn wimpers dan mooi uit elkaar zijn (ben even dat andere woord ervoor kwijt) en als je er dan mascara over heen doet heb je niet veel aan elkaar plakkende wimpers of spinnenpoten, ik gebruik de NYC Big Bold mascara. Na de mascara ga ik met de zwarte haartjes van het borsteltje door mijn wenkbrauwen.
Reviews:
* Mascara: 
met deze mascara moet je oppassen dat je geen spinnenpoten krijgt. Het is even een kwestie van de mascara ‘ontdekken’, als je de mascara eenmaal ‘doorhebt’ dan kan je de spinnenpoten wel voorkomen. Dit duurde bij mij ook wel even dus geen zorgen als het niet meteen lukt.

* Eyeliner: ik ben opzich wel tevreden met deze eyeliner hij is goed zwart (swatch op het einde). Ohja het is trouwens een stifteyeliner. Sinds dat ik zwarte eyeliner gebruik, gebruik ik een stifteyeyeliner (voorheen altijd een van Essence of de ‘gewone’ of de superfine). Maar met deze mascara kan ik ook geen mooie lijn maken zonder te knoeien. Als deze dus op is ga ik weer gewoon over op die van Essence.Eerst breng ik altijd een lippenbalsem aan, dit is een lipsmacker van Paul Frank in de geur/ smaak Cotton Candy. Daarna gebruik ik of de Essence lipstick in 07 Natural Beauty of de Essence lipgloss in de kleur 01 Baby Doll’s Favourite (uit het assortiment). Soms doe ik ook eerst de lipstick en dan de lipgloss erover heen, dit geeft ook een erg mooi effect!
Reviews:
* Lippenbalsem:
deze lippenbalsem is echt heel erg fijn, sowieso vind ik ze allemaal wel fijn van de Paul Frank lijn. Ik heb er inmiddels al 4! Ze verkopen ze ook in tinnetjes en in grote sticks!
*Lipstick: Deze kleur is een beetje een my lips but better kleurtje. Redelijk nude en daarom dus goed draagbaar! Hij blijft ook nog wel redelijk lang zitten, alleen na een maaltijd moet je toch echt even bijstiften. (swatch op het einde)
Swatches van alles:
Lipgloss – lipstick – eyeliner – blushQ: Welke producten gebruik jij dagelijks?
Ik hoop dat jullie het leuk vonden dat ik ook een keertje een artikel schreef en natuurlijk ook dat jullie dit artikel leuk vonden. Ik zou het erg leuk vinden als jullie in de reacties achterlaten welke producten jullie elke dag gebruiken. Als je meer te weten wil komen over mij kan je me volgen op Instagram, Twitter, Bloglovin of gewoon op mijn blog kijken: www.meidenhandboek.blogspot.com Lieeeefs x Julia

2 opmerkingen

© Valblogin