23.3.15

Goude tattoo, Blonder haar, Nike Rosheruns?


Laatste tijd post ik minder over beauty. Dat komt denk ik omdat ik aan het sparen ben voor iets waar ik donderdag heen ga, Münster. Met mijn klas + nog meer klassen, gaan we de stad in, opdrachten doen, en nog meer leuke dingen {starbucks, uuuhhmm} Vandaag ga ik wat dingen aan jullie vertellen, wat jullie echt moeten weten van wat er de laatste tijd aan de hand is.Lets be real, je leest dit vanwegen de titel. "goude tattoo?"  denk je vast. Ik weet het gewoon zeker.  "Een meisje dat bijna 14 is, met een GOUDE TATTOO?". Het spijt me... Ja... Ken je die tumblr achtige tattoo's, die he-le-maal in zijn? Ik en 6 andere mensen hebben ze besteld bij de sting, want we willen eigenlijk wel hipster zijn. Vandaag krijg ik ze, en dan ga ik natuurlijk er iets over schrijven! :) {ze blijven ongeveer 5 tot 7 dagen zitten volgens mij!}
{Foto van BYZARAK}Ook vraag jij je af waarom 'Blonder Haar' in de titel staat. Ik wil heel erg graag blonder haar, maar dit ga ik niet bleken of verven. Eigenlijk ga ik het wel bleken, ik heb echt serieus geen idee. Het lijkt me gewoon vet op Aspyn Ovard haar te hebben, dat ziet er zo leuk uit! En dit ga ik natuurlijk niet verven zoals ik al zei, ik ga dit maken met de L'oreal Casting Sunkiss Jelly. Het lijkt me wel een beetje spannend, maar ik ga het nu nog niet doen. Eerst nog even in het zonnetje zitten en wachten tot mn gezicht bruin genoeg is, anders ziet het er natuurlijk niet zo leuk uit.

Laatst kreeg ik een reactie die me aan het denken zette. Het ging over mn foto's. Iemand vond een foto te licht, en ik gaf diegene ook gelijk. Ik ben nog bezig met het bewerken, en wat ik nou precies wil. Ik zie mooie foto's bij Jiami, Naomi, Laura, en nog meer mensen, maar zelf lukt het me gewoon niet. Iemand tips....?


Ik kijk al een paar weken naar Roshe Runs, en toen ik ze vond, was ik niet met mn moeder dus kon ik ze ook nog niet kopen. Vorige week zouden we ze halen, maar was de stad afgesloten, deze week {A.K.A zaterdag} zouden we ze halen, ergens in brabant, maar waren ze er niet meer in mijn maat, hartverscheurend om zulke leuke schoenen te laten liggen, jammer!

Ik heb trouwens ook de 200 volgers gehaald! THAAAANKKKSSS
Shoutout naar de Teddy Beer die ik van Zara heb gekregen voor valentijns dag, toen we elkaar cadeautjes gaven omdat we hele goeie vriendinnen zijn! < 3  

Heb jij trouwens nog vragen voor een Q&vAl? Laat ze achter!


5 opmerkingen

 1. Ik vind je foto's juist heel mooi! Er zit een mooie lichte glans overheen. Misschien kan je ze iets donkerder maken, maar niet teveel, dit is juist mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de 200 lieferdd ♡ ps, als je had gezegd dat die foto op je blog ging, maakte ik een betere!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zulke tattoos wil ik ook al een tijdje! Ze worden heel goedkoop verkocht bij BornPrettyStore.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah blonder haar zal je vast mooi staan! Ik wil dat zelf ook graag, maar in de zomer wordt het bij mij vaak al blonder. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je foto's sowieso altijd al heel mooi! En is het niet gouden ipv goude? (Of ligt dat aan mij?😁)

  BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin