9.2.15

Little Haul| H&M And More


{If you wonder why this post is dutch, its because sometimes i post in dutch, because you can buy the products i use in this post in Other lands then the Netherlands! You can translate in the sidebar.}

Zaterdag ben ik naar de stad geweest, en heb ik wat leuke dingen gekocht! Ik heb alles in de sale kunnen kopen, dus dat scheelt nog eens wat geld ;)
ik weet niet meer waar ik deze heb gekocht *schaam schaam* Maar ik ben er wel verliefd op!
Deze blush komt uit de december collectie van essence {de limited edition} maar is bij heel veel outlets nog gewoon te koop, zoals bij de prijsmepper, en misschien nog wel in de kortingsbakken van essence (review komt nog!) (1,-)

In de kortings bak bij de kruidvat vond ik dit palletje van catrice voor 2,50  , en hij  was eerst 4,50  dus ook weer veel korting! :)

Nu komen we bij het leukste {vind ik zelf} Deze handschoenen heb ik voor 3,- kunnen kopen bij de H&M, en ze zijn echt super leuk!

Ook kocht ik.... KATTENOORTJES, ik ben echt super verslaafd, en deze zag ik 2/3 maanden geleden ook al, en toen was dit de laatste, en hij is niet verkocht, en nu heb ik ze dus gekocht, waar ik super blij mee ben! :) {eerst lagen ze er steeds niet meer, maar nu vond ik ze in eens tussen de haarbanden van de kleine kindjes, heheheh}

{bij de H&M kinderafdeling is het nu 1+1, daarom heb ik alles van de H&M voor 3,- gekocht}

Wat zou jij ook kopen?
Liefs

2 opmerkingen

  1. Wat een schattige items heb je er bij! Vooral het lakje en de blush zien er ontzettend pretty uit!

    BeantwoordenVerwijderen

© Valblogin